• aiyak…sangap giler…

    ringkasan cerita:

    last week – annual dinner & UNITAR’s 5th convo – aku pegi – time dinner – jumaat lepas – kat bukit jalil – lauk tak besh – tak baloi bayo – artis unitar – ghupenyer illa sabry & juara UNITAR idol – aku tak kenal pon – aku bawak video cam – amatur merakam…

    convo esoknye – aku pegi gak – actually first time masuk stadium ni – mencarik bunga – rege rm35 – mahal! – aku dah ler bawak rm50 – nak carik sekuntum takder – so kongsi ler bunga reramai yg kenal, konvo – congratz me frenz…

    balik bengkel kat Tmn Medan jap – found out one of the kittens died – sedih gak – kitten tuh mata kaler biru tu – tinggal jerler 3 ekor jerk…

    malam tuh – balik serdang balik – burned DVD – full metal panic TSR, gundam seed destiny & smallville 4 final ep – skali cd DVD takleh pakai ler plak – bazir satu DVD…

    ps: kalau tak paham buat-buat paham dah ler yek…/:-)

9 Comments


  1. abah says:

    eh ko ker yg konvo sok erk? kalo yer congrats :D Kitten mati? takziah..:( hilang biru mata hitamku.. ( komen ekspress ) 8-|

  2. Ariff Samani says:

    aku konvo keesokkan harinya.. same time same place.. ekeke.. \:d/

  3. azmie says:

    abah: bukan aku yg konvo ler, aku dah lamer konvo…ini member aku yg konvo nyer…:P

    ariff: eh? kalu tak silap esoknyer konvo utk Ittar…ko budak Ittar ker ariff?

  4. winterwish says:

    i feel sorry for the cute kitten that died. apesal ek?

  5. azmie says:

    aku pon tatau, antara adik beradik dier ler yg paling lembik skali nampak…makan minum dier ok jer…:(

  6. Ariff Samani says:

    ha`ah aku dulu student ittar johor :P

  7. azmie says:

    lorr awat tak habaq leh aku pi yg hari ahad nyer gaks…:)

  8. abah says:

    bukan aku yg konvo ler, aku dah lamer konvo…ini member aku yg konvo nyer…:P

    eh bukan ko yang konvo erk..salah orang. Koler letak posting kilat …dah fongkius aku.. :|

  9. azmie says:

    ehehe…gome…aku konvo oktober tahun lepas daa…:d

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p