• 4 cute little kitties…

     

    (Click image for larger view)

    Mak depa ntah gi maner, dok pi ngorat jantan lain ataupon dah mati kene langgo kete atau baham dek anjing…last-last tinggalkan depa kat bengkel aku nih…nak tau rupa mak depa sama cam kucing yang kaler putih kelabu tu (dari pandangan atas, yang paling atas sekali…) Alhamdulillah semua dalam keadaan sihat walafiat…:-*

    Aku ader bacer kat blog saper ntah dulu yang kater nak bela anak kucing…so dikesempatan ini aku ingin mengoffer kucing-kucing tersebut untuk diambil dan seterusnya dipelihara oleh sesaper yang nak….bukan aper, tak larat ler nak bela, environment dalam bengkel…too hazardous for these cute little kitties…:-S

40 Comments


  1. azmie says:

    spread the word plz…:malu

  2. ejon says:

    apekahh…
    adakah ini musim menuai kucing

  3. azmie says:

    heheh, iyerler, kucing nih tau buat anak ajerk…jaganyer idak…ko nak ker ejon? ;)

  4. winter says:

    warghhhhh aku mauuuuu.. alaa umah aku dah ade 3 eko.. huwaa.. comel gile

  5. azmie says:

    ha aper susah, tambah ler lagi 4 ekor…jadi ler prince winterwish and his 7 kitties…:D

  6. ejon says:

    kat umah aku ada 2. 2 2 dah besar. bela dari lepas lahir. :)>-

  7. axuerra says:

    hmm..kat rumah ni pun ada 4 ekor anak kucing jugak..
    tak tau nak buat apa…dahla mak kucing tu garang..
    dekat sket je ngan anak die dah kena marah..

  8. azmie says:

    winter kalu ko nak kasitau sama aku k?

    ejon: bela ler yg baru lahir plaks :P

    axuerra: bese ler mak nyer nak protect anaknyer…:D

  9. Ariff Samani says:

    hmm..kat rumah ni pun ada 4 ekor anak kucing jugak..
    tak tau nak buat apa…dahla mak kucing tu garang..
    dekat sket je ngan anak die dah kena marah..

    mcm mane die marah?
    mak kucing: ngiooooooowww! (*jgn sentuh anak kucing.. wa gigit peha lu nanti..) ngiooww ngioww!!

  10. ikoko says:

    please please.. nak kucing nak kucing.. nak kucing..

    azmie.. bleh tak.. kalau nak satu…. ?
    ke dah ada orang booking.. ?

  11. ikoko says:

    plizzz….

    tapi.. kalau bleh.. nak map ke rumah kau?

  12. azmie says:

    eh ikoko nak ker? amek sumer skali kalu bole….kucing tuh kat bengkel aku kat tmn medan…

  13. ejon says:

    huiyooo.. mintak satu dapat semua..

    menarik menarik

  14. ikoko says:

    anyway.. map tu nanti.. bleh la ko guna untuk keje kawen umah ko nanti..

    huhuhu.. multipurpose gituh… :-“\:d/

  15. azmie says:

    map? aisey susah sket ler…takper nnt aku try tgk camner…

    ejon: alang2 skali sumer ler, kalu bole jgn dipisahkan adek beradek…:)>-

  16. azmie says:

    so ikoko ko mmg betul nak ekk?

    anyways aku kasi mandi samer kittens tuh td…bucuk & kotoq sgt ler…~X(

  17. ikoko says:

    aa.. okeh.. tu lah sebaiknye.. :) mesti dia sendiri (kittens tu) rimas … lom matang lagik tuh..

  18. ejon says:

    aa.. cam besh ajer kalo byk2 kucing..
    tp nak kasi makan aper kang..
    diri sendrik pon tak tertanggung..
    huhuh

  19. Azmie says:

    Testing hanto komen from my 6670

  20. Azmie says:

    Caya le bole komen tu :D

  21. dinswok says:

    nak kucing tuh!!! ;)

  22. azmie says:

    hehe sori ler din, cik ikoko telah membooking kekucing tersebut…:)

  23. ejon says:

    kucing tak dapat… kotak letak kucing pon jadik ler.
    ekeke

  24. azmie says:

    bole bole…ada banyak “Harta Karun” dalam tuh…\:d/

  25. azmie says:

    eh cik ikoko…biler awak kater awak nak amek kittens tu? tak ingatler saya…

  26. ikoko says:

    minggu depan la cik azmie.. bukan minggu ni.. adeh.. aku silap bagi information kot.. kurang terang mungkin.. maafkan aku..

  27. ikoko says:

    :((

    little kitties yang comey comey ….. uwaaa :(( tak akan dapat jadi milikku… :((

    uwaaaa :(( … apakahh…… :((

    aku tadek jodoh ngan kucing-kucing n ieh… :((

  28. ejon says:

    hapdet hapdet..
    hapdet la sementara bleh hapdet..
    aku nak hapdet tp takleh.. huhuh

  29. azmie says:

    so tak jadi amek ler nih…takperler terpaksa ler aku bela kekucing dalam suasana bengkel yang agak bahaya ini…:-s:|

  30. ikoko says:

    aku …
    minta..

    maaf…

    :(:(

    :((:((:((

  31. boo_licious says:

    Cute kitties, hope you find a loving home for them. If not, do keep them but pls never send them to SPCA or PAWS.

  32. azmie says:

    in the beginning i was about to send them to somekind of animal shelter or whatsoever, from it i heard about PAWS…why?

  33. winter says:

    walauweh, bile mau update nih? ahahaha

  34. azmie says:

    found out one of the kittens died…bottom one in the pic…so sad, she’s very cute, with nice light blue eyes…:((

  35. Izani says:

    :)Alamat katne kalo nak amik? Saya tul-tul ngah carik kucing skang ni. Please reply ASAP!

  36. Izani says:

    :)Alamat katne kalo nak amik? Saya tul-tul ngah carik kucing skang ni. Please reply ASAP! Contact no. 017-7365434

  37. azmie says:

    erk sori ler…tak perasan pon ader pos komen kat sini…kucing dah tinggal sekor ajer…dari 4 tinggal 1…sedih tuh…2 mati sakit, 1 lagi mati kene langgo kete…:(:((

  38. lin says:

    kucing tu kat mana sekarang

  39. azmie says:

    sumer dah takder dah…mati tak pasal accident ataupon sakit…:((

  40. c4stello says:

    ala kesian nya :(

Trackbacks/Pingbacks

  1. 4 cute little kitties -end- « Azmie.net

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p