• sucks!

    mmg sucks betol, balik umah memalam asek bergelap jerk…mana naknyer karen asek tendang kat main fuse tuh, tatau pasal per, mmg aku tau something sengal pasal karen umah nih, hasil kerje kontraktor &^%&%* yang telah menipu duit arwah mak aku….(haram dunia akhirat), cas memahal bagai nak rak… dah ler tiling dinding dapur nak roboh dari bawah sampai ker atas, dinding bilik air pon samer…buat wiring laks giler bangang, ntah aper2 asek tendang jerk…nih pon tatau biler nak tendang lagi nih…tawakal jerler…X(

    2 hari kebelakangan nih laks, STIMIX aku laks wat hal!!!, arghh geramnyer!!!, memula dah noticed connection makin lembab….nak tepon, asek “HARAP MAAF, EJEN KAMI…”bla bla bla…kene tunggu baper jam baru nak dapat call, pastuh biler dapat tepon, instruction samer gak diorang soh buat, soh direct kan line tepon ker modem ler, cabut pastu pasang balik wayar ler…bukak CMD (canada, malaysia, denmark yer…lepas tuh tekan butang enter…u suck!), guner ipconfig ler aperler…AKU DAH BUAT SUMER TUH LER, MMG TAKLEH CONNECT PON…aper ler susah sangat nak paham depa nih…malam tadi hampeh langsung takleh access, error 678…ntah aper kejadahnyer…

    TAPI, hari nih dah ok laks, mungkin hasil kene “ketuk” baru nak jalan kot…DAN hari ni, aku sampai umah, karen pon tak tendang…:|

15 Comments


  1. ikoko says:

    :d Bagus la kalau dah ok.. alhamdulillah.. peace :)>-

  2. ejon says:

    huhuh… org stimix buat cam client dia cam bodo sungguh.. huhu
    hari tu aku nak ektivet pon susah..
    dia soh panggil kontraktor stimix.
    aku kata aku tao la pasang sendrik..
    time aku takde kat umah.. die tepon mak aku angkat..
    tros pi umah pi godek2 pc aku.. cam ampes..

    panggil kontraktor tu je dah kena cas RM75.. gile haper..
    keje die letak username ngan password
    [-x

  3. Ariff Samani says:

    Pengguna: Saya takleh login, error 691, ID saya sosyml@streamyx.com
    Operator: adakah sosyml, Saya Operator Streamyx Yang Macam Lembu
    Pengguna: hihihi, ya betul.. awak memang macam lembu.. reset aje lah Session saya! takyah la banyak cakap bagi instruction bodoh kat saye..

  4. Nashrex says:

    stimix aku jarang ada problem.. tapi kekadang ada masa, mmg takleh on langsung.. kekadang sampai seminggu.. pastu aku check, dia kata.. “dik, stimix awak da kena potong”… huhu

  5. winter says:

    yer memang operator streamyx bodo.. kalau ko call 10 kali, 10 kali die suh buat bende bangang tu. orang soh reset takmo.. bebal punye orang.

  6. Ariff Samani says:

    “dik, stimix awak da kena potong”… huhu

    lol kene potong? nih aku bil tepon dah kene block.. lagi 3 month kene potong gak.. rugi stimix aku nanti.. ~X(

  7. korokmu says:

    aku dah dekat 3 minggu stimik buat hal. bosan nk mampos.

  8. azmie says:

    aku ingat aku sorang jerk ader masalah problem nih…ehehe

    tapikan ader sorang member aku tuh, 7 bulan tak bayo bil, tapi tak kene aper2 pon…?

  9. ejon says:

    lepas aku repot kang kat stimix kena potong la tu.. aahahhaa

  10. azmie says:

    pengumuman: maksud “karen tendang” dalam entry aku ni adalah, dalam bahasa inggeris nyer, bermaksud “Current Trip” (agaknyer ler)….karen trip ler…sekian harap makluman…

    ps: zeo anda nih gei sungguh…

  11. megat says:

    ehehe tau tak per :-“

  12. myto says:

    \:d/ ahaha…ko ingat senang2 je ke nak soh diorang nih reset port?:)>-

  13. azmie says:

    awat? nak kene watpe baru depa keh reset port? kalu reset pon aper yg akan jadi? adakah akan mengganggu connection user yang lain?

  14. ng says:

    anything malaysian sucks

  15. azmie says:

    ceh mamat maner poyo laks nih cam bagus jerk, kunun dari US ler tuh…

Trackbacks/Pingbacks

  1. Azmie.net » Blog Archive » Ehh…serius juge?

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p