• Kecik….

    Maybe y’all wondering what’s with the title…it’s actually me pet’s name…in my family, new comers (the newly borned lovely cutey kittens…kucing sesat ler) were always being called by that nick…until he becomes old and … eventuallly…[-O< BUT...he's grown pretty big already...it makes me realized how fast time actually flows...

     

    by the way…the weather’s become pretty intense these past few days, that’s why he sleeps like that…or pretending to be dead..? 8-X

    Ps: This is my new theme…really fond of it…>:d<

16 Comments


  1. ikoko says:

    woww.. 1 month , 1 theme. :)

    \:d/ nice aa.. got white colour everywhere.. really like it.. muah :x

  2. Domz says:

    Lawa btol La hang pe nye

  3. azmie says:

    ikoko: iyer ker? aku rasa cam dah bermonth-month ler plak…:o

    domz: hehe thx \:d/

  4. ejon says:

    eh.. aku silap website ke..
    eh.. layout baroo rupanyer.. heheh
    ooo.. patut la soh org len hapdet.. pasal die dah hapdet siap tuka layout lagi

  5. meami says:

    hehe..nape baring camtu?
    xpe..meh sni gosok perot dieh..
    meh meh..
    :P

  6. winter says:

    wah wah wah.. buat facelift jugak yer kamu..ahahaha. very nice. lot’s of white space to ease the eyes. apesal care kucing ko tido cam ash aa? teletang cam tu..huhu

  7. azmie says:

    haha kucing aku ingat dier supercat kot…mimpi tgh terbang ler tuh…:-?

  8. ejon says:

    facelift tu haper.. kenapa sejak akhir2 ni aku mendengar byk istilah pelik2

  9. azmie says:

    eceh…ejon guner linux aper lak tuh…:-“

  10. ikoko says:

    kalau ikut teori kucing nieh..

    kalau dia tidur terlentang camtu, maknanya dia trust 100% kat tuan dia..

    camtu ar lebih kurang..

    p/s: alangkah best nye kalau tau bahasa kucing… macam nabi sulaiman… tahu bahasa binatang..

  11. ejon says:

    aku guna ubuntu la.. tapi kalo pakai Elinks browser, website ni takleh detect os aku:-“

  12. Ariff Samani says:

    kalau dia tidur terlentang camtu, maknanya dia trust 100% kat tuan dia..

    camtu ar lebih kurang..

    kucing aku depan aku tak penah tido terlentang.. sedihnye.. die tak caye kat aku..

  13. azmie says:

    aku bukannyer baik sgt ngan kucing…kengkadang ader gak aku pukul dier…sbb nakal sgt…

  14. megat says:

    lawo la ko nyer layout, bila gaknyer nak facelift :-“

  15. Wizurai says:

    kucin’ tu tgh mimpi jd Kucin’Man :)>-

  16. azmie says:

    hari nih satu hari tak balik, dah nak malam baru balik dier…almaklumler kucing jantan…dah mula ler start jalan2, nak jadi taiko-cing…/:)

Trackbacks/Pingbacks

  1. there goes again « Azmie.net

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p