• Brand new…

    Show off…

     

    A lil bit messy…:malu

     

    Fluorescent light tu…shock sensitive...(:

     

    Speaker Altec Lansing…

     

    Cooler fan kaler warna-warni malaysia

    Specs:

    Pentium 4 3Ghz 800Mhz FSB, 1MB L2 Cache
    MSI 915P Neo 2 M/Board
    1024MB DDR2 Kingston RAMs
    160GB Samsung SATA HD
    160GB WD Caviar HD
    17″ Flat Screen Samsung monitor
    Creative Sound Blaster Audigy 2 24Bit
    5.1 Altech Lansing Speakers
    Samsung DVD ROM Combo
    Samsung DVD RW
    NVidia GeForce Series 6200TC
    Transparent casing + fancy lighting coolers + some other fancy lighting

19 Comments


  1. Ariff Samani says:

    oklah ni.. lagi canggih dari PC aku yang oldskool ni ~X(

  2. winter says:

    pergh.. terbakar nih tengok pc ko..ahahaha. dem2.. kene upgrade gak la camni.. hohoh

  3. zikri says:

    wah mantap nyer …impian ku ..:-?:-“:-w[-(:):malu:x:d

  4. megat says:

    canggih… canggih…

    nanti aku follow up :-?

  5. aPis says:

    eh LCD ke flat screen?:-?

  6. azmie says:

    FLAT screen…meaning the screen surface is flat…no LCD maa…

    actually aku & bro aku beli 2 monitors…yg satu as seen in the pics above, satu lagi LCD Flat PANEL…:d

  7. ZEO says:

    Kebiasaanya, kompyuta cecanggih ni cepat pendek umur. rosak sana sini. aler..macam kete modified. :d

  8. Mira says:

    Walauwei.. Cun giler seyh.. I’m impressed! :d

  9. faizulzone says:

    testing2..
    saja testing ubuntu linux

  10. chidori says:

    hagak2 arr kalo nak bohong pun.. unbuntu linux apakejadahnyer.. windows xp kan tuu :-w

  11. azmie says:

    heheh…aku pon nak pasang ubuntu nih…tapi lambat lagi ler…\:d/

  12. neeziee says:

    biler la aku mampu beli pc camni :)>-

  13. Wizurai says:

    pergh!!!!!!!!!
    terbakar!

  14. burnz says:

    keh keh keh keh…nanti aku nak buat gak pc lebih cunz… tapi tunggu ade budget la… :) skarnag nie takde budget… tgk jer ler org nya pc… :)>-

  15. azmie says:

    buat jangan tak buat…\:d/

  16. Ash says:

    I’m not looking at your PC, but at your Pringles Sour Cream Onion!! My favourite :d

  17. azmie says:

    heheh aku sumer flavour aku suker…:)>-

  18. hisyam says:

    setup mmg gempak, heatsink&cooler ape ko guna?
    everything looks perfect except the graphic card :-”
    harga 6200 and 6600 jauh beza ke? im not an nvidia fan so tak tau harga :P

  19. azmie says:

    i-cute rasanyer kot..tak perasanler sgt…

    graphic card kalu nak ikutkan nak beli yg lain, tapi psl maser tuh (pc fair) dah out of stock, terpaksa ler beli aper yg ader…

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p