15 Comments


  1. azmie says:

    maybe dlm 2-3k kot…amcam? leh dpt spec bagus tak?

  2. winterwish says:

    3k aa.. amd/pentium? amek 64 terus la mie..huhuhu

  3. azmie says:

    pentium ler…dah serik ngan amd…:peace

  4. ejon says:

    amek pentium4 ht 64bit barunyer.. hohoh
    2mb cache

  5. azmie says:

    agak2 leh dpt ker ngan budget aku?

  6. winterwish says:

    aku rase processor p4ht 64 tu pun dah sekat 2/3k ..ahaha. soo dah abis dah pc fair? ko beli spec ape?

  7. winterwish says:

    eh silap, tak abis lagi..ahahah. amek p4ht 2.8, 2 x 512 ddr ram, mobo amek gigabyte/abit/asus.. memane yang ko berkenan. gfx nvidia gt 6800/6600..erm ape lagi ek.. nih suggestion je la :D

  8. azmie says:

    kira lepas ler utk sumer tuh ekk…aku lom pegi lagi…petang nih baru nak pegi…

  9. winterwish says:

    lepas².. maybe ngam2 je kot.. ahha. ko pakai la barang dari pc lame ko cam hd/dvd-rom sume tu. kalau masih berfungsi la.. anyway, apesal ko nak beli pc baru?

  10. azmie says:

    aku plan nak letak pc kat bengkel bapak aku…so pc baru tuh boh kat rumah aku ler…:D

  11. winterwish says:

    oo patut pun.. ahaha. anyway, kalau ko berminat nak beli hardisk wd 160gb rm260(baru lagi dalam plastic) sile ym aku :D ade member nak jual nih, ade 10 set

  12. azmie says:

    baper speed dier? aku nak cari yg super ATA nyer…

  13. a says:

    serial ATA ler kak

  14. azmie says:

    SATA ajer…:malu

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p