• slick theme for WP

     

    yeah aku jumpa satu theme nih yg bentuk layoutnyer exactly the same cam ariff samani nyer current theme (using Nucleus cms) …tapi yang bezanyer ianya untuk WP…sebenonyer aku dah ske tengok theme nih dari pandangan pertama lagi…kira love on the first sight…:D

    who knows, maybe i’ll use it in the near future? :peace:peluk

    live preview here

16 Comments


  1. megat says:

    a’ah la sama cam ariff punya ;-)

  2. Wizurai says:

    fuh, gempak seh WP pun wat theme mcm nucleus…

  3. azmie says:

    tapi function switch theme tuh cam tak jalan laks…javascript tuh…

  4. winterwish says:

    hurm.. bole tahan gak theme nih.. huhuhu. soon… soon… lol

  5. ZEO says:

    sak wkakaa. wat la theme sendiri. tak pun tweak dari original.

  6. azmie says:

    ek eleh…tauler ader mamat omputeh maner dok puji site ko…b-(

  7. ZEO says:

    eh ko marah ker?
    jgn banned ako wei dari blog ni wkakakakaa

  8. azmie says:

    heh heh heh…

    ader maksud dalam tuh…;-)

  9. winterwish says:

    Bad Behavior has blocked 279 access attempts in the last 7 days.

    apekah sampai 200+?

    anyway, aku nak tuka theme sempena bulan ogos nih..kahkahkah

  10. azmie says:

    ntah…tetiba naik mendadak giler babeng…:kening

  11. korokmu says:

    ko dah ubah ke fail java script tu? ade kene ubah dekat var templatedir

  12. azmie says:

    erk utk aper tuh? utk plugin bad behavior aku ker?

  13. Ariff Samani says:

    hoi ngumpat aku ka?! :-W

  14. azmie says:

    heheh, ngumpat? maner ader…takkan marah kot ariff…:peace

  15. Ariff Samani says:

    mane ade marah.. kalo marah aku letak smiley ni X( ;))

  16. azmie says:

    skrg nih tinggal 34 access attempts laks…turun mendadak abes…#:-S

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p