• ps2 craze…

     

    aku sekarang tengah giler main DBZ Budokai 3 nih….besh giler!!! mungkin ader yang akan kater “ek eleh, game ni dah lamer”, “ketinggalan zaman ler” aper ker….aku peduli aper?!?!, coz I finally got myself a PS2!!…so aku nak lepas gian main game yang aku idam2 kan nak main seblom nih….sekarang nih aku nak cari Marvel vs Capcom 2…tak terjumper lagi…cina tokei game PS2 sumer ntah aper2…ader ker kater game nih game lamer…susah nak dapat…?? tak bole diterima langsung!!!

    ps: main sampai mata lebam….nak unlock banyak characters…!!! yeehaaa….;))

12 Comments


  1. winterwish says:

    takpe mie, aku pun still main gem nih :D

  2. Ash says:

    Hmm.. kalau susah nak cari game, try download the torrent file. Banyak gak PS2 files I saw masa browsing for PC games. And er.. maybe u need a DVD-writer? Aku pun tak tau le.. :senyum

  3. Sy41ful says:

    sonoq gak pe main game ni.. aku yang kureng main game ni pun rasa sonoq gak main ni dulu kat umah pupu aku..hehehe.. tak pe azmie.. lama-lama pun best gak.. ahak!~

  4. azmie says:

    malam tadi main dpt unlock character omega shenron…pasni nak unlock uub laks…=P~

  5. burnz says:

    hehehe… aku sendiri dah lama tak sentuh aku nya PS2 tuh.. dah berdebu kat atas rak tv aku… asik beli game jer… tapi tak pernah main game yg aku beli tuh… hehehe… simpan duit nak beli PS3 plak… hehehehe meh lawan GT4 ngan aku… hehehe…

  6. azmie says:

    GT4? huhu tak termain lagi game tuh…dpt maser beli skali PS2 aku…dier bg 10 free DVD…:D

    yg aku main pon tekken5, DBZ budokai 2&3 ngan devil may cry 3 jerk…

  7. azmie says:

    demit!

    aku baru balik dr sg wang td…tak jumper pon MVC 2 tuh langsung…dari tingkat bwh aku usyar sampai ler ke tingkat atas….demit!…:-l

  8. Nashrex says:

    x der ps2 pun.. huwaaaaa!!!! :-((

  9. Hisyam says:

    ps2 aku buat main winning eleven je, game lain tak sentuh pun :)>-

  10. azmie says:

    winning eleven tu game aper? kasitau ler sket…

  11. winter says:

    wining eleven gem bola.. gile femes gem ni. kat mines siap ader tournoment lagik.. isk2..

  12. azmie says:

    ahahaha…aku bola kureng sket lorr…kalu wrestling/racing/fighting layan ler…:)>-

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p