• nyam nyam…

     

    lepas sembahyang jumaat, balik ke bengkel jer terus hujan….sambil-sambil dok menikmati hujan tuh pekena buah yang orang bagi pagi tadi…bawak dari dusun kat langat…teka buah aper…?

    ntah aper kene kat blog nih tadi…tau tau terus ilang message dlm shoutbox aku…:-l

13 Comments


  1. azmie says:

    waa…biar ler sikret dulu…i was planning to say rambutan pendek…:senyum

  2. winterwish says:

    wahahah rambutan pendek wtf name buah camtu.. tak elok tipu orang..ekekke :-))

  3. azmie says:

    muahaha…kalu buah rambutan trim “rambut” rupanya akan seperti gambar diatas gak…:-))

  4. An says:

    aha..aku baru trade in sony ericsson k700i, aku beli nokia 7610. huhu

  5. azmie says:

    yeah…welcome to world of nokia…:D

  6. Sy41ful says:

    rambutan… wei..campak lah sebijik dua kat sini :))..

    andainya rambutan boleh dihantar melalui email.. kan best..:))

  7. sherry says:

    kalo air pun leh hantar via email pakai zipped file…rambutan sure muat masuk briefcase….ahakzz;));))

  8. azmie says:

    hehe…itu buah pulasan ler syaiful…da sorang kene trick ngan aku…;-):-p

    hantar melalu email…? kalu bole camtuh, dah lamer aku hantar memacam…:senyum

  9. ZEO says:

    bengong betul. apsl ko tak suruh faks jer. tak pun send file pakai yahoo!Messenger.

  10. kus - kus says:

    buah apaan ? rambutan yg banyak rambut nya?

  11. azmie says:

    apsal tak cakap nak awal2 zeo…aku leh simpan…:D

    buah pulasan namanyer…

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p