• alhamdulillah…hujan lebat akhirnyer

    Dearest bloggie,

    Hujan lebat diwaktu aku menulis entry nih…kira dah lamer sangat tak hujan lebat sebegini…Alhamdulillah syukur nikmat…:D

    Anyways aku telah pun mengucapkan sayonara kepada nokia 6610 aku, aku telah menjualkannya kepada satu mamat nih iaitu abang kepada rakan blogger aku, aku kenal mamat nih lamer gak ler, dlm setahun lebih kot…I had to sell it in order to buy something, which is not right now…simpan dalam bank dulu…aku pikir maybe beli dalam akhir bulan nih kot…lagipon member aku nih telah kehilangan henpon previous dier untuk kali kedua…so I thought why not sell my henpon? :D

    Actually mende aku nak beli nih adalah sebuah radio, yang tak besar sangat, dan juga tak kecik sangat, aku ader terbaca kat suratkhabar, ader iklan dari Sen Heng, ader satu radio nih, brand JVC, dijual pada harga RM399…so aku pon mula berminat nak beli, nak boh kat rumah aku kat Serdang nun, walkman digital yang aku gunakan seblom nih, yang dicucuk pada speaker 4 point Cambridge Soundworks aku dah mula buat hal, tekan button play kuar function radio…dah sewel…so aku tekad nak ganti ngan radio JVC tuh…:malu

     


    Berbalik kepada citer penjualan 6610 aku, aku pi jumpa mamat nih pagi tadi untuk serahkan hp aku kat tempat belajar universiti tercinta, dier tengah practice nasyid tuh ngan geng-geng dier, which are my friends also, ghupenyer ader competition 24hb julai nih kat kolej Ikram…so I snap a couple of pics…sajer jer nak tunjuk my other handphone…(korang tau ler yg maner satu kot) :-p .

     

    Sebenonyer aku rasa syok sangat tengok depa dok practice nasyid, aku rasa cam nak join jer, tapi keadaan baper tak mengizinkan, so tengok dalam penoh kehampaan jerlar…

     
     

    oops lupa laks, kalau nak tau mamat tuh dalam gambo kat atas, yang berbaju hitam dok dekat ngan speaker that looks like a desktop PC tuh…his name is Abdul Basit Hamdy, memula panggil Am, pastuh terikut member panggil dengan nama Basit…sampai la nih…sekian terima kasih…:D

14 Comments


  1. winterwish says:

    beli radio la plak.. huhuhu. bile la aku nak beli hset nih.. wargh.. erm mie, hset 6670 tu best tak?

  2. azmie says:

    uikss..online pagi nampak…:senyum

    6670 tuh besh!!!! menarik, superb, wonderful…!!!

    kira ader banyak features gakler…awat nak beli satu ker?

  3. winterwish says:

    baru sampai putra nih, gerak pagi2 dari sri kembangan :D sejukkk~

    aah, ingat nak amik satu kalo loan ptptn sampai nanti :D

  4. azmie says:

    yay…amek jgn tak amek…ader ler member sekepala 6670 ngan aku nnt…:D

  5. winterwish says:

    ehehe.. tungguuuu~

  6. megat says:

    uiks best ker 6670!?

  7. ZEO says:

    beli hi-fi ler. home teater trus.

  8. azmie says:

    home theater termaktub dlm RAK3 (rancangan azmie ke 3) :D:senyum

  9. lil-silence says:

    salam.. uikz.. mcm ku kenal mamat ensem berbaju itam tuhh~!! hhuuhuhuu.. :malu

  10. azmie says:

    heheh…hensem ker dier tuh?…;))

  11. lil-silence says:

    huhuhuu… anak2 ali suma ensem2… kalo ppuan.. comey2~!! :-p

  12. azmie says:

    cewaahhhhhhhhhh…camtuh yek…:D:-p

  13. azmie says:

    yay yay dah beli radio jvc yg aku nak tuh…rm399 kat seng heng…tinggal satu jer dlm stok tuh…:D

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p