6 Comments


  1. azmie says:

    aku install bad behavior plugin, utk mengelakkan spam comments…sesaper tolong cuba buat comment, tgk camner…#:-S

  2. winterwish says:

    testtttt.. herm..

  3. azmie says:

    skrg nih plugin tuh jalan ker? aku tgk cam takder beza aper pon…:kening

  4. winterwish says:

    die tak tunjuk pun kalao jalan.. nak tau kene gune plugin bad behavior stat pastu ko letak code die kat memane dalam layout nih. Ko check site aku bawah skali ade tulis ”
    Bad Behavior has blocked 14 access attempts in the last 7 days.

  5. azmie says:

    ooo ok, aku da boh kat bhg footer page…:D

  6. ZEO says:

    bab bab spam ni mmg ako malas nak layan.
    Dah stop gune spam plugin lama dah. Just gune keyword+additional comment viewer(tuk view comment yg mark as spam).
    Basically kalau ko gune keyword kat option tuk block spam, dia tak delete tapi simpan dan mark as spam.

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p