• hot hot hot

    arghh dah dekat sebulan asek panas manjang, longkang depan bengkel sampai dah kering kontang, even kekucing aku pon asek terjelir lidah manjang akibat intense heat nih…

    aku laks, asek pening 3-4 hari nih…maybe bcoz of heat kot…ataupon pasal sengal2 kat bhg bahu ke leher sampai tangkap ker kepala…kelmarin aku tolong makcik aku pindah barang dari flat pekeliling ker flat seri rampai kat setapak…dah ler makcik aku dok tingkat 16, paling atas skali kat pekeliling flat tuh, dah tu pindah barang laks kat tingkat 10 flat seri rampai, plak tuh lif dok belah utara, rumah makcik aku dok kat selatan nun…adeh…

    maybe i’ll add some pic later on…ader tangkap gambo arituh, tapi tak nyempat nak cucuk hp ker pc…

    the truth is, i’m getting a little fed up with my wp…:penat

Share!

  • Digg
  • delicious
  • stumbleupon
  • twitter

9 Comments


  1. Cypherhackz says:

    panas? kau duk mana?

  2. winterwish says:

    meh aku tolong jawab.. ehhe, die duk serdang. tapi kan aku kat sri kembangan normal je, pesal aa?

    fed up dengan WP? biar btol ko nih.. eheheh.

  3. azmie says:

    hehe thx winter, but mostly aku dok kat tmn medan, cumer 3 hari seminggu dok kat serdang, kat sini panas giler arrr…tak tahan, cam dok dlm microwave oven jerk…

    “little fed up”, tak banyak ler winter…hehe

    mana naknyer, kebanyakan mende aku nak buat asek tak jadi jek…tapi aku still ok lagi…B-)

  4. ZEO says:

    wahaha banyak bende di bubuh mana tak pening wkakaa.

  5. azmie says:

    apo bondo yg aku buboh pon…?

  6. winterwish says:

    biasa la tu mie, kekadan kite tak selalunye dapat ape yang kite nak kan.. huhuhu.

  7. Cypherhackz says:

    lepak ler mr azmie. aku pun nak kata fed up pun tak gak. cume kadang2 rase malas ngan wordpress aku tu. huk3. asyik2 tak menjadi jek plugin aku tuh. bukan asyik r. kadang2 jek.

    tapi pas godak punye godak. dapat gak install plugin2 nih. wak3.

  8. aph says:

    hahahah…kesian nyer..sume jauh2 dan tinggi tmpt yg nak pegi..

  9. azmie says:

    aph on January 18, 2006 at 2:32 pm said:

    hahahah…kesian nyer..sume jauh2 dan tinggi tmpt yg nak pegi..

    erk aph ko salah tempat comment kot nih…btw thanx 4 visitin…:)>-

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p