• sms.ac ver II

    aku buat entry baru lagi sekali, bertujuan nak test drop shadow hack…sorry komen seblom nih dah terdelete…:-p

     

    click image to enlarge…

12 Comments


  1. azmie says:

    bengang giler nih, aper ler lari abes sumer alignment nih?

  2. Wizurai says:

    rileks le beb…
    jgn bengang2…

  3. Ariff Samani says:

    ape yg lari? aku tengok ok je.. tapi drop shadow takde pulak

  4. winterwish says:

    yer mmg tensen dengan drop shadow hack nih, aku paham.. huhuhu.

  5. azmie says:

    aku dah remove coding drop shadow tuh…penin kepala dok godek2 tak jadi nih…:bwek

  6. Ariff Samani says:

    drop shadow tuh pakai css & image kan?

  7. azmie says:

    a’ah, aku nih tak terer css nih, baper kali try wat, alignment asek lari gaks…:-l

  8. Ariff Samani says:

    tiru je dari weblog memember yg pakai tuh.. sonang citer o:-)

  9. ZEO says:

    waakakakakakakakakakaakakakakaaka

  10. azmie says:

    apo golak golak ni zeo? lamer tak nampak kue…balik kampong ko?

  11. ZEO says:

    :peace ade ni. tak kemana pung. demam! nak wat ape ape pun tak larat. apatah lagi nak mastebet

  12. mohd sabri says:

    no komen

Trackbacks/Pingbacks

  1. azlina.info » Hidup memerlukan pengorbananan. » Kerana SMS.ac

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p