18 Comments


  1. ikoko says:

    best lah!!

    tahniah !! :peace sebab berjaya!!

  2. megat says:

    uiks boleh beri tutor nie l-)

  3. azmie says:

    yg peliknyer kan, aku tak dpt nak view kat laptop aku kat bengkel, bukak jer page nih terus error page kuar, pastuh auto shutdown browser…taktau apersal…

  4. Ariff Samani says:

    kenapa tak nampak ape-ape ye :kening

  5. azmie says:

    hmm, aku rasa ko takder codec tertemtu utk view file tuh? ader guner divx, xvid ngan ffdshow?

  6. burnz says:

    nice… tapi rasanya kan.. kalau embed kan video kat main page.. sure lambat load content yg lain… apa kalau kalau video tuh buat popup windows… sementara nak tunggu video tuh loading… leh gak surf pages yg lain…

    hanya cadangan jer… :)

  7. syazwan says:

    eh… camner eeh nak kuarkan smilies kat wp?

  8. megat says:

    nice… tapi rasanya kan.. kalau embed kan video kat main page.. sure lambat load content yg lain… apa kalau kalau video tuh buat popup windows… sementara nak tunggu video tuh loading… leh gak surf pages yg lain…

    hanya cadangan jer… :)

    betul gak kata burnz! ;)

  9. Ariff Samani says:

    apa kalau kalau video tuh buat popup windows… sementara nak tunggu video tuh loading… leh gak surf pages yg lain…

    tapi kebanyakkan orang tak suke popup

  10. Nashrex says:

    yang penting aku enjoy ngan video ni.. haha~ lawak je..

  11. julia says:

    :peace…..askum semua….nice blog…..:peluk

  12. burnz says:

    tapi kebanyakkan orang tak suke popup

    bukan nya popup mcm advertisment tuh… buat satu link utk popupkan movie tuh… kalau tak click tak keluar lah popup tuh…

    lagi pon kalau kene user yang guna dialup.. tak ke user tuh kene tunggu berzaman nak load page tuh… kalau guna popup… dia click kat popup tuh utk load movie… sementara tuh dia leh gi browser pages yg lain.. :)

    hanya cadangan jer..:-p

  13. foo says:

    nicely done bro.. ermm ko ada letak autostart ke, ke mmg ko nak kitorang click play manually. hehe.. anyway lawak vid clip tuh. ada2 je elemen2 nak kutuk britney.. ahaks!!

    ha’a, aku stuju gak cadangan mr burnz.. buat popup link ke vid tuh pun orait gak. tp jgn auto popup ler coz skang byk auto popup blockers.

    dr dulu lg aku nak embed vids kat blog tp the thing is, loading time jer la. vid yg ko display nih pun baru small size kan, blom lagi standard vcd size.. sure berzaman nak load.. ekkeke. buat apa2 pun, it worked well.

    :tepuk :tepuk :tepuk :tepuk :tepuk

  14. winter says:

    pesal tak kuar pun kat laptop nih? tade codec ke? takkan kot.. herm….

  15. azmie says:

    hmm,

    kalu tak kuar gambo, mostly disebabkan codec, anda kene download codec DivX, Xvid dan ffdshow utk mengatasi masalah tersebut…B-)

    ok gak cadangan buat new window (bukan pop up yer…:-p )link utk view vid tuh, tapi aku bukan nak tunjuk vid memanjang, sekali skala ajer…tapi thx 4 da advice though…:D

    foo, aku mmg set autostart disabled, pasal aku nak user klik play manually, bagi aku, aku cukup benci biler loading page terus play vid file, tuh yg buat lembab giler biler bukak sesetengah page tuh…

    aku skang nih kat serdang, dimana pc aku kat sini leh view vid tuh…baru ler dpt view wp normally…

  16. azmie says:

    hehe, lupaler, actually pompuan dlm vid tuh bukan britney yek, harap maklum, kalu nak tau tu jessica simpson…

    aku dpt dari member aku, biler aku tgk naik tegang urat leher aku tergelak tgk cara dier nyanyi, mmg cam britney pon, tapi aksi yg agak over sket…:-)):-j

  17. foo says:

    susah betul jadik artist nih yekk.. :-p

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p