• My Best Friend’s Wedding…

    Pengantin Baroo
     

    alhamdulillah, akhirnyer sorang kawan baik aku nih ( saudara edry & aini, pasangan pengantin bahagian kiri gambar ) dah pun bergelar suami, dah jadi laki orang…:senyum

    ahad lepas, 5/6/05 bersamaan 27 Rabiulakhir 1425 hijrah, berangkat pergi ke kenduri kahwin di rumah family dier kat semenyih, actually occassion nih spesel sket, ader dua pasangan pengantin bersanding, edry & aini dan adik dier, fatimah & syukri, so meriah ler…:D

    memandangkan aku still tak dapat menggunakan plugin exhibit dan yang sewaktu dengan nyer ( sux man! :bwek ), aku post jer gambar-gambar time kenduri kahwin kat fotopages aku, senang citer ( takler crowded bandwidth aku…:-p )

    Apa-apa pun, Selamat Pengantin Baru diucapkan buat ko ngan adik ko, semoga dimurahkan rezeki, dan semoga berkekalan sehingga ke akhir hayat…:peace

6 Comments


  1. Wizurai says:

    kawan nko dah kawen, nko biler lagi? :-))

  2. azmie says:

    aku? belom sampai seru lagi ler…:D:senyum

  3. Nashrex says:

    besh tul tgk org kawin ni… :-@

  4. megat says:

    camner nak dapat seru mie… klu selalu dok ngelak jer :-“

  5. azmie says:

    heh, aku tak ngelak yer, skrg nih pon aku single lagi, takder org nak kat aku, camner nak sampai serunyer…:-((

  6. megat says:

    stakat seru pun tak leh gak mie…
    kena usaha skit, tul tak!? :-p

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p