• At last…!

     

    Behold, my new handphone, Nokia 6670, now I have equal level of handphone same as dana and foo, next target, finding a bigger MMC card, current memory is 64MB, quite small, but enough for now…

    ps: congrats to my best pal, Edry, Selamat Pengantin Baru, gambo tak sempat upload lagi, nanti aku balik Serdang baru aku upload…

27 Comments


  1. Wizurai says:

    aku pun nak enset camni…
    tp xmampu…
    bg la aku satu Mie…
    nanti aku buatkan akaun utk bengkel ko…

    :D

  2. azmie says:

    heheh, aku kumpul gaji baper bulan baru dpt nih tau…:-p

  3. foo says:

    waduh waduhhh.. hp baru sihh!! hehe congrats kerna berjaya memiliki hp latest!! woohooo!! brape ribu beb price nye?? heh henpon ko dgn dana bley la setanding.. aku nye tak sistem symbian lagi, dah le aku nye screen kecik plak tuhh!! aiseymen.. muehehekss:-))

  4. dana says:

    perghh..comment bermuka baru pun aku x tau..pergh lg skali..henpon best tuhhhhhhhhhh..:tepuk satu je nasihat..jgn beli mmc besar sgt..kalu nk besar gak, beli 128mb berkeping-keping.. :D weh futra,kalu hang turun kl, habaq ka cheq, kita pi serbu jumpaq azmie nih..:-))

  5. azmie says:

    muahahaha, jumpa jgn tak jumpa…laga2 handphone nnt…;))

  6. Wizurai says:

    org dah keje bley la beli enpun best²…
    :kening

  7. azmie says:

    heheh, kalu ko dah keje nnt beli ler satu…B-)

  8. Nashrex says:

    :o hoho.. tido peluk hp baru tak? hehe..

  9. azmie says:

    dok aih…boh dlm bekas, takut calar woo…:senyum

  10. winterwish says:

    uih jeles aa camni, dah la hset aku baru ilang.. ko plak tuka hset baru.. warghh :kening

  11. azmie says:

    ko pakai enset aper winter?

  12. azmie says:

    seribu lebih ajer…;;)

  13. foo says:

    jgn lupa install antivirus software bro.. :peace

  14. azmie says:

    owh sudah instal…:D

  15. ikoko says:

    sweet.. erm

    how about NOKIA 3230

    erm..

  16. ikoko says:

    tapi bentuk dia macam SONY ERICSON la.. erm..

  17. azmie says:

    itu kira cam 6230 ker?

  18. megat says:

    bila gak nyer aku nak pakai henpon camni erk!? :-W
    aper kata kumpul 5 hinggit sorang bg aku :senyum

  19. ikoko says:

    erm… tak … bukan … bukan cam 6230…

    besau cam ko nye gaks..

    erm…

  20. winter says:

    aku gune Nokia 6660… not anymore :(

  21. ikoko says:

    ni aku gunakan kaedah PERMALINK.. copy paste URL PERMALINK kat posting aku.. :)

  22. ikoko says:

    er.. sat sat.. ko nye URL trackback mana? aku nak test buat guna URL TRACKBACK pulak.. erm..

  23. azmie says:

    ntah aku tak usyar lagi feature theme nih, nampaknyer kene boh ler function trackback tuh…:D

  24. ija says:

    best la hp dier….kita nak beli gak lah…leh tak bg tau detail function n harga:d

  25. azmie says:

    kalau nak tau detail tu, kene gi nokia.com nyer site, harga tu dlm not more than RM1.5k…:d

Trackbacks/Pingbacks

  1. azlina.info » ..andai muatan kita adalah iman, dan layarnya takwa, nescaya kita akan selamat dari tersesat di lautan hidup ini. » Nokia 6680

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p