32 Comments


  1. winter says:

    perlu..huhuhu

  2. nianarmands says:

    perlu pelu jugak ..yeyeyey..huhuhuh :tepuk

  3. ikoko says:

    aku pun rasa perlu… :)

  4. azmie says:

    tada!!! new theme…whaddaya think bout it???

  5. winterwish says:

    tuka yang biru ni kasi kaler biru lain aa. yang ni cam tak bape lawa.

  6. azmie says:

    aper yg sesuai? aku nih bukan pandai sgt pilih kaler…ko bg kod kaler dier kat aku…:senyum

  7. winterwish says:

    erm.. mane nak tau code dier..huhu. laptop nih takde dreamweaver. :D

  8. Ariff Samani says:

    dah tuko pun.. eh buat sendiri ke? salute la.. apsal bahagian Name, Mail, Website aku taip sume dalam CAPS?! o:-)

  9. Sy41ful says:

    Hmm sangat patut.. nampak lawa theme ni azmie… tak sangka.. dah hampir seminggu gak aku tak jejalan kat blog ni.. tetiba dah tukat tema.. best.. best.. menarik..

    dah tuko pun.. eh buat sendiri ke? salute la.. apsal bahagian Name, Mail, Website aku taip sume dalam CAPS?!

    Ha’a lah azmi.. pesal semua caps jerk?

  10. azmie says:

    iyer ker, tak perasan ler, pasal dah logged in, tapi kuar kat sini sumer ok jerk…:senyum

  11. winterwish says:

    har sume CAPS.. aku ingat CAP lock aku rosak ari tu..ahahaha

  12. Wizurai says:

    dah cun ni…
    jgn le tukar theme slalu…
    jelez sih…

    :-))

  13. azmie says:

    muehehe, aku nih liat sket biler nak tuko theme, maybe 3-4 bulan lagi baru tuko kot…:D

    FYI, nih baru 2nd theme aku…

  14. ZEO says:

    giler ape caps.
    check kat css

    cari yg cam ni replace. text-transform tu.
    giler ape. semua jerit ahaha
    ;))
    input {
    color: White;
    font: 0.9em Verdana, Arial, Sans-Serif;
    padding: 2px;
    text-transform: lowercase;
    background: url(images/modul.jpg);
    border: 1px solid #e9e9e9;
    margin-right: 1px;
    }

    biru itu gei..u are gei

  15. azmie says:

    thanx 4 da tip zeo…ala cakap jerlar jeles ngan aku…ehehe..:peace

  16. azmie says:

    ok da ubah, kalu still nampak caps lagi just refresh the browser 2-3 times…:D

  17. ikoko says:

    apa kata ko lebarkan kotak comment ni, jadi sama lebar ngan ko nye smilies.. erm..

    ataupun..

    ko kebawah kan smilies, start dari ” :-j “

  18. Wizurai says:

    apsel kebanyakkan blogger yg guna wp ni xguna popup comment?

  19. azmie says:

    tak minat ler popup popup nih…:-p

    ikoko: erm nnt ler aku alter…skrg tgh bz sket…

  20. ikoko says:

    X( nape tak buat skarang.. aa aaa?

    :kening

    oo.. ko tak suka ek cadangan aku..

    ;)) apa pun, tak semua cadangan aku leh diterima kadang-kadang..

    terpulang.. okeh..

    p/s: ko bz.. good luck ye.. semoga ALLAH permudahkan keje-keje ko sumer..

    Daaaaaa..

  21. 8dee says:

    This theme looks good

  22. azmie says:

    TQ 8dee,

    ala ikoko takkan merajuk kot, sebenonyer aku tatau camner nak ubah kedudukan smilies, dier kan dlm plugin…

  23. ZEO says:

    ;;)

    sumbat, sorong, tarik sana sini tapi tak valid wat pe. kohkoh
    http://validator.w3.org

    sumbat ni dalam css. mostly org install wp grin tu tak define dalam css. sebab tak penting.

    #wp_grins {
    display: block;
    width: 374px; /* ikut le baper lebat text area ko tu */
    }

    ubah ikut suke ye.
    :D

  24. azmie says:

    haa…bagus ler mu nih zeo…untung aku dpt kawan gei cam ko nih…;-)

  25. azmie says:

    wei zeo, aku tak baper reti sgt pasal validator tuh, aper mende dier soh buat sebenonyer?

  26. winterwish says:

    ala zeo, jangan la cakap pasal validate.. terase aku..ehehhe.

  27. chika dior says:

    chumey je nampak….:peace

  28. azmie says:

    thanx chika dior, blog awak pon aper kurangnyer…:D

  29. ZEO says:

    ape kurangnye hodoh wakkakaaa :-))

  30. ZEO says:

    :-W benci betul ako ngan browser sniff ko ni. sak giler. kantoi kedudukan geografi ako.

  31. azmie says:

    dasar gei betol ko nih…

  32. megat says:

    eheh perlu sesangat azmie. yg lg perlu tutorial WP skit kat aku :peace

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p