• Sepang Race

    Actually event nih dah start sejak akhir bulan lepas, berlangsung setiap akhir bulan sehinggalah ker hari event untuk merdeka race (rasanyerler, hari nih start, 28hb dan besok). Abang aku ader mengambil bahagian dalam race nih, dier bawak kereta ford escort (don’t underestimate “old school cars”) RS2000 kepunyaan bapak aku, bulan lepas pon ader participate, tapi setakat qualification, dapat position #1 dalam kategori “Class A”, tapi bapak aku buat keputusan tidak meneruskan untuk ke race disebabkan ader masalah yang bole membawak kepada pecahnyer enjin, so tidak mau ambil risiko tinggi tersebut. Tapi kali nih sumer prob dah settle, hopefully lepas qualification hari nih, takder masalah berlaku cam seblom nih.. Sorry ler gambo latest takder, gambo yang lamer (seblom masuk race lagi), tak ter “snap” pics lagi, pasal aku pon tak pegi, jaga bengkel….tapi mengikut sumber, pakcik aku akan merakam event tersebut, so tunggu lepas aku edit mengedit, then maybe aku buat online vid streaming…:senyum

5 Comments


  1. Sy41ful says:

    tangkap gamba bebanyak azmie..pastu post kat sini… kiorang nak tengok gak.. :D

    ~~~Signature~~~
    http://www.weblogscenter.com

  2. azmie says:

    camner nak tutup function approve comment tuh arr…leceh ler, kene approve dulu baru comment tuh kuar…

    anyways, akan aku post…:senyum

  3. winter says:

    whoah.. nak buat online vid streaming…

  4. Wizurai says:

    snap le barang sedozen dua…
    nak tgk gak memandangkan aku xpegi sane…

  5. azmie says:

    this just in, my bro finished 3rd place in Classic B category, details will arrive soon…yay…:D

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p