• Malam ini…

    Sampai kat serdang lewat, seperti bese…balik dari bengkel dalam kol 8 lebih, terus pecut ke rumah dengan kete yang takuk meter minyaknyer kurang dari setakuk, parah… dah ler takder fulus dalam dompet, alhamdulillah ler masih sempat sampai…cadangnyer nak terus balik rumah tengok citer Gotti ngan Simple Life kat star world, alih-alih ghupenyer takder malam ni, ader rancangan live american idol peringkat akhir, so tukar ler plan, aku nyempat ler gi on pc dan online stimix, pastuh terus gi bank kat pekan serdang gi cucuk duit sket, parah lagi, punyerler ramai orang beratur kat atm, 2 daripada 3 atm jerk functional, satu lagi atm ader orang2 dari sekuriti tgh sibuk memindah/memasuk wang (aku pon tatau aper depa buat), pastuh perasan sorang makcik nih masuk, pastuh terus jek kuar sambil merungut…agaknyer tak sabo kot, tengok line panjang ajer…selesai jek terus desup gi stesen minyak berdekatan, isi ler rm15 jerk…:P (bukan aku sorang jerk yg pakai kete, abang ngan bapak aku pakai gak, agak2 dah abes tu pandai2ler isi ler sendirik…)

     

    Sampai rumah balik tengok american idol jap, tinggal 2 orang peserta ajer, yg laki berambut panjang ala rockers tuh aku tak ingat namernyer, yg sorang lagi pompuan tuh, carrie underwood, bukan aper, aku rasa american idol kali ni kurang menarik ler, tak macam seblom nih, aku tengok pon yang part2 nak final jerk… tapi season kali nih peserta2 dier hebat gak, cumer “terkeluar” awal2, hasil undian pengundi yang bijaksana dan saksama…last skali si carrie underwood tuh gak yang menang, agak lari sket dari tanggapan aku, yang ingatkan memang konpem laki rambut panjang tuh menang, pasal aku tengok persembahan dier mmg besh, tader masalah pitching ker aperker, whereas si carrie tuh aku tengok banyak pitching problem…

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p