9 Comments


  1. azmie says:

    aisey smilies kat admin page aku dah ilang lepas apgred wp nih…:-W

  2. Sy41ful says:

    huhuhu..napa aje. tuh..

    ni nak bagi tau, alamat blog aku dah tukar. Alamat portal Weblog’s Center Community juga dah tukar.

    Portal Weblog’s Center Comunnty (WBC): http://www.weblogscenter.com
    Alamat blog aku plak: http://www.sy41ful.weblogscenter.com

    kalau boring..meh lepak join forum.. kita sesama kongsi pengetahuan tentang blog ;)

  3. winterwish says:

    uih posting tersingkat dari blom ini.. keboringan terserlah. Mari la join portal WBC beramai..huhuh :D

  4. azmie says:

    asik bertuko hosting jek…anyways will do that…:senyum

  5. Sy41ful says:

    kali ni tetap dah… sebab dah ada domain sendirik.. :D.. kalau pun tukar hosting.. but URL tetap sama..

    sowi :malu sedikit menyusahkan kat kengkawan yang dah link kan sebelum ni terpakse modify semula link tuh… :D

  6. Ariff Samani says:

    hehe takdak hal pnyer :peace

  7. zim says:

    testing on IE platform…

  8. sofie says:

    :penat boringnyeh…..

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p