• YM! Beta

    YM Beta

    Yahoo Messenger Beta dah kuar, dari aper yang aku tengok, tak banyak perubahan dari YM yang lamer, cumer ader beberapa feature baru, dimana kiter bole letakkan aper-aper sahaja image yang kiter suka sebagai avatar, dan juga ikon kat Yahoo Pager, dan juga image tooltip biler kiter letakkan cursor mouse kat ikon buddy kiter. Kira ada gabungkan elemen dari MSN Messenger ler nih. So sesaper yang nak cuba bole pi ker sini, masih dalam peringkat beta, mungkin biler versi penuh dah kuar, interface pager akan turut berubah, samer seperti keadaan masa menaik taraf YM versi 1 (versi memula skali) ker versi yang baru .

    btw, thanx to bro foo psl bagitau aku…:D

10 Comments


  1. ikoko says:

    YM baru memang best.. aku suka bangat.. er.. lagik satu.. azmie, mana dapat PLUGINS untuk papan jerit tu.. meh ar bagiktau aku.. aku cari cari still tak jumpa.. miahaha.. nape ntah.. hmm..

  2. azmie says:

    papan jerit tuh bukan plugin sebenonyer, external standalone script…lupa laks kat maner dpt nyer…:senyum

  3. Nashrex says:

    yahoo msgr beta ni boleh ar tahan…

  4. tj says:

    Blog Wars III
    From Unic-Dev To Uplies And Now To Unic.

    Hail The New And Improved.

    Psstt : Still Under Massive Constructions

    – tj –

  5. Ariff Samani says:

    banyak beza dengan yg lame tapi function² tuh kena tunggu geng² lain pakai version yg same baru bleh berfungsi sepenuhnya b-(

  6. turil says:

    best ker YM beta ni… aku dah donlod tapi bila nak setup lak lambat abisss.. apsal arr? :-?

  7. megat says:

    ok la YM Beta nie… lagi pun blom nak jadi FULL :D

  8. azmie says:

    kalu full version dah kuar mesti lagi menarik kot…:peace

  9. megat says:

    tp byk masalah la sejak aku dload YM Beta ni antaranya bila aku sign in YM aku takleh guna browser… naper erk!?

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p