• Naruto Movie

    Mungkin dah agak lambat utk aku tulis kat sini (tak kira nak tulis gak pasal nak mengaktifkan kategori “Anime Otaku” aku nih…), Naruto Movie version dah pon kluar (yg ke beraper aku tatau ler sangat), kali ni mengisahkan pasal gadis dari negeri salji (country of snow). Misi pasukan Naruto adalah untuk menjadi bodyguard untuk gadis tersebut dalam perjalanan pergi ke negara salji.

    Movie nih bole didonload melalui torrent menerusi laman web nih . Actually dah kluar dalam minggu lepas gakler…Happy Watching!

15 Comments


  1. azmie says:

    oops luper ader intro selamat 10 minit untuk citer nih juga bole didapati kat tempat yang samer :D

  2. aPis says:

    cun ah puteri tuh, aku nak ngurat ler.;))

  3. azmie says:

    dasat tuh, seven colors chakra…kalah naruto…:o

  4. aPis says:

    naruto pun seven kaler chakra gak ape dia nyer rasengan tuh

  5. azmie says:

    heh, maner ader? yg kyuubi nyer chakra warna merah aderler…

  6. aPis says:

    ending dia tuh kan naruto wat rasengan siap ade 7 colors, ko tgk smula kalau x caya haha

  7. night fox says:

    well my comment is the movie is good and i like it very much.But i notice that the movie didn’t take 1 1/2 hours and i’m really dissapointed with that because i really like naruto very much and i enjoy a lot watching it, I may very glad if it spend more than a half. and also i notice that sakura and sasuke didn’t do much in da movie they look as supporting roles didn’t them also hatake kaKashi sensei.And i notice that sakura change a lot in the movie because she improved much the way he fight the enemy.Well in all i like it and more naruto movie to come.

  8. night fox says:

    i love sasuke and sakura i really like them as lovers:x

  9. azmie says:

    erm thanx for the comments night fox, and sorry for the language in the entry (in Malay language), didn’t expect someone from other country will comment on the entry…:d:malu

  10. faizal says:

    selamat chat faizal dan berkenalan semua ok …by

  11. azmie says:

    selamat berkenalan…erk faizal itu website ko ker..? cam tak available jerk…:-“

  12. azmi says:

    power la lu azmie. want to know u further more..

  13. azmie says:

    erk…why want to know me?

  14. naruto says:

    :((:joget/:):o

  15. kimie says:

    hoi,aku pun minat kat naruto 2.send ler aweq naruto 2.bosan ne.