• I’m off to a short voyage…

    Besenyer aku citer mende-mende yang dah aku buat, sikalang citer mende yang aku nak buat dalam hari nih…kol 10-11 am nanti aku akan berangkat dalam satu perjalanan pendek ker tempat along “rasmi” yang terbesar di Malaysia. Bertujuan mintak belas kasihan supaya dikurangkan pembayaran balik “hutang” aku, supaya tidak didatangi oleh along tersebut kemudian hari, bersenjatakan “surat merah” atau kebarangkalian “gari polis” di hadapan rumah aku nanti…

    sebenonyer pegi sana serahkan surat rayuan jek…pastuh balik ler aper lagi…maybe lepas tuh gi jenjalan kat giant KJ dan gi tanyer satu mende nih (streamyx hotspot@home) kat minah customer service kat streamyx KJ situ nanti…hehehe

6 Comments


  1. dinswok says:

    Nah… nyanyi lagu ni dengan penuh perasaan. Keharmonian vocal tu penting… B-)
    ————————————————————————

    Pulangkan Versi PTPTN(Misha Omar)

    (Ex-Student)
    Sedikit bunga yang menggoda
    Sekadar dipandang usah dibayar
    Kau pasti tak percaya
    Duitku bukan untukmu sayang

    (Pegawai PTPTN)
    Tiada kusangka kau sungguh kejam
    Kau peram hutang yang kau pinjam
    Namun takkan bahgia kehidupanmu
    Bila engkau berkonvo
    kau milikku

    Pulangkan hutang-hutangku-(Pegawai
    PTPTN)

    Oh hentikanlah menghantuiku-(Ex-
    Student)

    Oh pulangkan oh pulangkanlah
    padaku-(Pegawai PTPTN)

    Kupulangkan semua hutangku-(Ex-
    Student)

    Yang dikau peram tanpa relaku-(Pegawai
    PTPTN)

    Bebaskanlah maafkan daku oh
    kasih-(Ex-Student)

    (Pegawai PTPTN)
    Tiada kemaafan di sini
    Kau hutang tanpa bayar sesen lagi
    Akan kujejakimu
    Kemana jua
    Hingga akhir masa
    Sayang…
    :D :-j

  2. azmie says:

    Owh…lagu nih aku da tau ler…siap ader macam2 jenis versi lagi…:senyum

  3. dinswok says:

    just for anyone who doesn’t… l-)

  4. ZEO says:

    ko dah kene surat merah ker? :-))

  5. azmie says:

    a’ah….ntahaper2…X(

  6. azmie says:

    uiks…silap, bukan surat merah, surat putih jek…hehe

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p