• Star Wars Fever…

    Tak sabo-sabo nak tunggu tayangan Star Wars EP3: Revenge of The Sith, tengok camner anakin skywalker menjadi darth vader…kalu tak silap 19th May, tayangan serentak seluruh dunia kot…untuk menunjukkan aku otaku star wars, aku tuko header image banner aku…tak ingat ler namer watak dier aper (otaku kunun…l-))…will go back to normal biler aku rasa dah boring menatap hari-hari image tuh…kalu korang still nampak image banner yang lamer iaitu versi sasuke, just refresh browser korang 2-3-4-5 kali…nanti tuko ler tuh…;-)

14 Comments


  1. azmie says:

    kat website dier banyak wallpaper cantek-cantek woo…:D

  2. dinswok says:

    bak kata pepatah.. “azmie nie minat tengok tv..”. Aku minat tengok awek! Hahahahahahhhahahah!!! :-)) :D

  3. Sy41ful says:

    Azmie minat tengok tv, dinswok suke tengok awek… muhahaha… aku skang tengah tengok blog azmie.. hehehe..

    bila nak kuar cita nie.. adei.. tak sabo siot…

  4. azmie says:

    heh, takkan korang tak tgk citer star wars kot…:kening

    din, saper yg tak ske tgk awek? habaq mai sket…kalu tak ske tuh kira tak normal ler…:senyum

  5. Sy41ful says:

    muhahaha aku memang 100% suka.. kekeke normal bang oi.. yang tak normal tu bahaya.. silap silap yang normal pun leh jadi tak normal.. muhahahaha… joke!

  6. dinswok says:

    huhu~ malaysia… land of beauty.. :-j

  7. Wizurai says:

    lama dah x tgk star wars ni…
    kali ni nak tgk la…
    ada yg nak blanje aku tiket tgk wayang x?

  8. azmie says:

    ko slalu nengok kat maner wizurai? aku pon ader plan nak tgk citer nih…:D

  9. Wizurai says:

    memandangkan aku pun kat umah, KLCC la yg paling dekat…
    lgpun aku suka booking tiket guna website…
    bley pilih seat awal²…

  10. azmie says:

    aisey…klcc jauh sgt lew…sunway pyramid nak taks? :senyum

  11. Wizurai says:

    lagi jauh maa… b-(

  12. azmie says:

    aku kalu bole nak plan tgk seblom cuti skola nnt, kalu tak naya ler, ramai giler yg beratur nnt…:-W

  13. dark^avenger says:

    duhh! aku gi matrik 16hb, sw kuar 19hb!! :-((

  14. azmie says:

    takper aku tolong tengokkan utk ko…wakakaka…

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p