• First post of the month…

    Tup tup tup…dah bulan mei…rasa kejap laks masa berlalu…hari nih bukak yahoo, baru perasan dah naik 1GB dah…

     

    Tapikan baru aku perasan satu mende kat bawah…kat bahagian footer page tersebut. Apakah maksudnyer dengan kenyataan “We collect all personal information“? Maklumat apakah yang mereka cuba kumpul? Apakah terdapat konspirasi disebalik pengumpulan maklumat itu? Apakah mereka menggunakan maklumat tersebut untuk tujuan tertentu, yang tidak diketahui oleh masyarakat awam?

    But in the end…aku yang paranoid tak tentu pasal nih apsal? :|

    ~just an early of the month blabbers~

13 Comments


  1. ikoko says:

    Assalamualaikumwarahmatullah…

    Azmie.. sekarang, GMAIL dah 2GB

  2. azmie says:

    w’salam,

    amboi cik ikoko, saya baru jek nak edit mengedit entry nih, awak dah komen…terima kasih…yep yep mmg saya tau gmail 2GB, saya pon ader akaun gmail gaks…B-)

  3. dinswok says:

    not much to say: just – IDOP GMAIL! l-)

  4. Sy41ful says:

    GMail..!! GMail…!! GMail… :D

  5. Sy41ful says:

    uiks.. nama avatar aku tak dsplay?? adei..

  6. azmie says:

    hmm, aku check komen ko 2-2 pon samer jek email add…naper ekk?

  7. Sy41ful says:

    Aku tau dah.. sebab yang tak kuar tu mail pakai huruf besar, setat ngan ‘S’.

    Yang display tu setat ngan huruf kecik, ‘s’. Kat situ lah jawapanya.. :D tak sangka gravatar pun detect cam tue erk #:-S

  8. Wizurai says:

    nampaknya semua nak bg service yg terbaik…
    yahoo mail pun nak lwn gmail…
    tu blom lg persaingan pembekal servis telepon mudah alih…

  9. azmie says:

    tgh bersaing per…tak caya tgk nokia nyer model, kat bhg asia jerk memacam jenis model ader…compare ngan region lain…

  10. dinswok says:

    aku pakai sony ericsson t630. :-p nanti kalo ada fulus.. mau updgrade ke SE K700. huhu…

  11. ikoko says:

    :D

    :p sekadar nak tambah-tambah je kat sini.. gmail… yahoo.. dua-dua pun ek, ada kelebihan diorang sendiri..

    yahoo nampak lebih entertainment.. lagik lak ada yahoo messenger.. cuma dia cam berat ..

    gmail .. laju takyah tunggu dia loading lelama.. ringan..

  12. dinswok says:

    YM mmg cam berat… sian kat komp aku. Terbatuk-batuk… ohok ohok.. last2.. aku uninstall YM. Senang citer. Chatting pakai mIRC jer.. mcm budak2.. huhu~ At least aku jadi fserv kat cenel2 pembekal mp3 kat sana. B-)

  13. Nashrex says:

    Gmail laju ke? Rasa malas plak nak tukar-tukar email nih… Tetap setiap pd yang satu.. dulu kini dan selamanya tetap yahoo.. hehehe:D

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p