• Latest anime download…

    Dalam dua minggu nih aku telah mengdownload banyak citer baru dan agak-agak baru ler gak, kebanyakannyer dapat maser surf torrents kat scarywater.net, ader gak yang cari kat boxtorrents, point blank ngan C1 Anime…yang aku plan dan yang dah abes download:

    Mai Hime – (from ep1 to ep26 complete) – nak review, tapi tak reti mengarang, just visit sini, amek review orang…:-p , wutever pon bagi aku, memang worth to download…:D

    Tsubasa Chronicles – serious watak sebijik dari anime CCS, jalan citer jek lain
    Sunabouzu – citer dier ehem ehem…hahaha tapi lawak campur best!!!
    Monster– mmm, to download….or not to download…
    Eyeshield 21 – terdownload yang versi spanish laks, tak paham…tapi sekali imbas tengok cam berkaitan sukan ragbi jek…

    Anyways, CD-R aku dah nak abes, so saper yang agak-agak tatau nak wat aper ngan duit, apa kater sedekahkan kat aku…bole beli yang 100pc CD-R…hehehehe

28 Comments


  1. fungkur says:

    monster tu takyah la donlot… bosan..!! [-X

  2. azmie says:

    a’ah, that’s what i thought…citer dier agak boring sket ler…

  3. Sy41ful says:

    Wei..korang semua cite cam best jerk katun anime tuh.. weh mana korang download erk?? ada tak citer dragon ball dari episod 1st sampai last> aku suke citer tu jerk.. :D

  4. azmie says:

    slalu aku bukak tokyo toshokan…www.tokyotosho.com, kalu tak silap ader tgk DBZ nyer torrent arituh…

  5. winter says:

    ohoo.. cd-r? beli la dvd-rw. musti ko berpuas hati :D

  6. azmie says:

    huhu, fulus tak mengizinkan ler…tunggu setahun lagi kot…:sigh

  7. azmie says:

    cilako! sunabouzu dah licensed…X(

  8. akuler.. says:

    wei leh bagi tahu aku maner nak download gundam seed destiny???

  9. azmie says:

    dah tulis kat sbox, but nvm, i’ll just write it down here anyways,,

    http://seed.eatshoe.com – seed fansubs nyer webby, complete from 1st ep until latest one…:D

  10. shaoran86 says:

    aku mahu download citer naruto sampai habis,kat mana aku bley download:-j

  11. azmie says:

    citer nih tak abes lagi ler…

    gi link berikut:

    http://yhbt.mine.nu/t/

    tapi takleh dpt sumer…pasal byk link utk episod lamer dah dibuang

    ko kene guner torrent utk download file berkenaan…

    sekian terima kasih

  12. Kimp says:

    hi….im new around here….
    can somebody tell me where can i download anime without paying…….?

    i hope somebody can tell me….+(^_^)+

  13. azmie says:

    depends on what anime that you want to download…;)

  14. winterwish says:

    Kimp on September 19, 2005 at 4:16 pm said:

    hi….im new around here….
    can somebody tell me where can i download anime without paying…….?

    i hope somebody can tell me….+(^_^)+

    http://tokyotoshokan.com
    http://boxtorrents.com
    http://animesuki.com

  15. Kimp says:

    thanks….for the link…..:joget..

    and one more thing anybody know where can we get direct anime video….
    i mean without using torrent files…..

    hope…you all can answer me one more time…/:)

  16. azmie says:

    well it is a little bit difficult to find one, but maybe other users who have more knowledge knows where to find one :)

  17. Kimp says:

    thanks……:((

  18. azmie says:

    i just remembered, why don’t you visit thetruthspy.com site…maybe they prepared download link for some animes…

  19. Kimp says:

    thanks…you really helping me out

    azmie on November 21, 2005 at 6:29 pm said:

    i just remembered, why don’t you visit thetruthspy.com site…maybe they prepared download link for some animes…

    thanxs…you really helping me out…

    :joget

  20. Otaro says:

    i googled for something completely different, but found your page… and have to say thanks. nice blog!

  21. azmie says:

    thanx otaro…:d

  22. bahia says:

    kt nak download anime gak… but. . .
    dah tak bleh dl BITorence..aih
    Eyeshield cool per…
    try PARADISE KISS~?
    or FMA..

  23. azmie says:

    paradise kiss? tak tgk lagi…

    FMA, full metal alchemist? antara anime terawal yg aku tgk dulu…:d

  24. kimp says:

    erm…psl paradise kiss tue saper2 boleh ceriter sket jln citer dier…;)

  25. dean says:

    camne nak download eyeshield21 (english or japan version)

  26. azmie says:

    kimp on December 11, 2005 at 9:58 pm said:

    erm…psl paradise kiss tue saper2 boleh ceriter sket jln citer dier…;)

    erk sori tak terperasan komen ni…aku pn tak terdonload lagi paradise kiss tu…:p

    dean on January 24, 2006 at 6:01 pm said:

    camne nak download eyeshield21 (english or japan version)

    u may want to visit this link

    http://www.azmie.net/a51/2005/11/15/eyeshield-21-review/

    review about eyeshield 21…and i also put the download links…:d

  27. somebody says:

    sepa2 yang nak cari site yg offer multiple anime (dan anime yg paling susah mo dapat, iaitu Eyeshield 21), Pi cnie

    http://www.animebw.com/?ref=3445

    site nie offer direct download link dalam format .avi..
    jgn risau.. download speed? 200 kbps….
    check it out!!!

  28. kerekstart says:

    you bro if nk donlot anime de website ni http://www.yazidanefantasy.com . walla la site nie…leh download free maa…dragon ball semue pisod der…dragon ball z full episode pun der…pelagi masuk n download la…

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p