19 Comments


  1. winter says:

    :-)) :-)) :-))

    aku tengok yg mordor ngan ring tu. nih baru punye ke.. wahahah lawak2.

  2. azmie says:

    pandai org nih wat animated gif nih..:-))

  3. Sy41ful says:

    Nice posting!

    azmie, ikoko dan winter memang suka gamba kartun erk.. aku jejalan kat korang punya blog banyak dimuat gambo-gambo kartun japan.. isk isk.. tapi best gak..

  4. winter says:

    anime laa, bukan kartun :D

    suke sangat anime, ngalahkan budak2 ;))

  5. azmie says:

    ywp ywp…kalu flinstone tuh kartun ler…this is anime…budak2 aper tau pasal anime winter…lain ler kiter nih, MENGHAYATI setiap watak dan jalan citer …:D:senyum

  6. dinswok says:

    aku pun dah kemaruk naruto skang nie.. dah pandai nak donlod anime skang nie… Huhu~~ best.. :senyum

  7. azmie says:

    ooo ko kumpul dari ep baper din? donload jgn tak donload…

    ps: nnt aku pos entry anime baru donload…:D

  8. dinswok says:

    lerh.. baru episod 1 ler… baru nak berkecimpung dalam bidang anime ni. Aku dah donlod yg naruto the movie tuh.. yg Hidden Falls tuh.. huhu :peace

  9. Sy41ful says:

    anime oh anime… :D senang cakap kalau dah terlanjur bahasa melayu tu terus cakap animasi kan senang.. hehehehe… tapi aku senang sebut katun jerk.. heheheh..

    Sure aku nak tanya apa beza antara anime ngan katun erk?

    p/s: aku tak berapa suke sangat lah.. kalau setakat dragon ball tu setiap hari sabtu ngan ahad pagi kat TV tu memang sali arr :D

    “anime oh anime.. hiburan, hobi, atau tren???”

  10. azmie says:

    kartun = flinstones, usop sontorian
    anime = gundam seed, naruto

    :D:D

    dragonball pon depa panggil animasi per…

  11. rEEn says:

    kalo otroman? ade owang ckp..tu katun..hehe..realiti laa..fantasi laa..:D

  12. dinswok says:

    mengikut tahap pemikiran seseorang ah. Kalo depa ingat otroman tuh betul2.. realiti ah diorang panggil.:-p

  13. azmie says:

    otroman? bukan realiti, bukan fantasi…tapi mengarut!!! hehehe…

  14. winter says:

    kartun = simple, biasanye kelakar, tade plot berat

    anime = komplex, byk theme and genre, plot biasanye berat, lukisan lebih real life, mate mesti besar cam alien, :D

    aa aku suke kartun, tapi yang disney je, terutama Beauty and The Beast. Lelain cam aa powerpuff girl, spongebob, dll kurang minat :)

  15. azmie says:

    yep yep…kartun disney mmg yg aku ske tgk, cam beauty & the beast, lion king…citer dier penuh emosi…:peace

  16. dinswok says:

    usop sontorian jugak yg aku hentam. :-p

  17. wana says:

    :tepuko:-):bwek:|:|

  18. Hisyam says:

    huhuhuhu lawak sial…
    short and sweet /:)

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p