• Upgrade Account

    Last 2-3 days ago I surfed across the net and stumbled upon this promotion made by my hosting provider, mercumaya, which states 300mb space and a free domain name for rm100, so I decided to get myself one. At first it was supposed to be located on a new server, but they were experiencing some technical difficulties with the new server, so decided to add another 300mb into my existing account, which now makes it 350mb! (ops forgot to mention, before this I have 50mb space only), and for the free new domain name that they had promised earlier, they decided I would not need to renew the name when the time comes. Yippee ya yay…:D

13 Comments


  1. An says:

    wahh..dah bertuka baru! neat n smart.

    jenuh aku nak baca artikel utusan pervious post tu. tp tu la.. dunia skrang penuh ngan controversy. macam macam ada

  2. azmie says:

    yep yep…tuh ler panjang gak artikel nyer…aku cut n paste jek…:-p

  3. ZEO says:

    ako yg bergig2 ni tak terabis abis walau dah donate skit kat kengkawan.

  4. azmie says:

    tuh ler ko….kede sgt nak bagi kat aku sket…:bwek

  5. Ariff Samani says:

    tempat komen die best la, pakai yahoo smiley tuh :tepuko:-)

  6. azmie says:

    hik hik…itu pon penin nak memasang plugin nih…:-j

  7. Ariff Samani says:

    nak tiru la :kening:-$:peace

  8. azmie says:

    ala ko nyer dah cukup canggih dah…wat per nak tiru aku nyer…:D

  9. Sy41ful says:

    teks panjang gunakan code untuk Bacaan seterusnya supaya boleh di khas kan page nya.. sebab bila digunakan pada serach enjin, akan tersenarai lis artikel yang dapat di cari di tu dengan ringkas sebab list result serach tu akan memapark sort artikel sebagaimana di mainpage. B-)

  10. Sy41ful says:

    Pada Arrif Samani, Boleh tak saya minta streaming player yang ada kat blog awak itu..nampak menarik, Boleh buat playlist tak? =P~

  11. Ariff Samani says:

    lor.. kok request kat sini, bagi mase sket sebab nak edit-edit dulu, nanti dah siap aku letak kat web aku ok :peace

  12. azmie says:

    dier punyer site rawk ler..:D

  13. Sy41ful says:

    huhu…mungkin itu menarik bagi dia.. tapi nampak unik bagi aku.. :D

    Tapi aku tetap jatuh cinta pada player streaming dia tuh.. best arr tuh.. kalau leh main mp3… sehari sebuah lagu… Ko buat sendirik ke flash streaming player tu Arif??

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p