Antara anime-anime yang aku plan nak donload :-

    Mai Hime
    Peach Girl
    Xenosaga The Animation
    Beck
    Monster

Aku tatau jalan citer camner lagi, so mungkin aku nak download 1st ep untuk setiap citer…bagi korang ler sumer citer tuh besh ker idak? sajer jerk nak tanyer pendapat korang, untuk citer peach girl tuh, dah ader review dier kat winterwish nyer website…yang lain tuh haram aku tatau lagi…

12 thoughts on “Anime Downloads Plan

  1. winter says:

    yo dude, makin hebat wp ko nih. kalah aku plugin2 ko pakai :D

    Erm.. dalam list tu peach girl ngan mai hime je yg aku dah tengok. Dedua best

    Beck pasal kumpulan j-rock, kalau ko minat j-rock best la kot anime tu. Aku pun plan nak download Beck.

    Xenosaga dari game, aku dah download tapi tak tengok lagi.

    Monster tatau pasal ape :P

  2. admin says:

    thx dude…aku tgh giler godek wp nih…;;)

    thx 4 da info dude…

  3. admin says:

    xenosaga dah donload 1st ep dier, jalan citer cam gundam seed laks…stakat nih yang aku tau, citer dier ader 12 ep jek…

  4. fungkur says:

    layan BECK weh..!!! best giler!!! :D

  5. azmie says:

    tuh ler…tak terdonload lagi, aku skrg nih dok donload monster ngan mai hime…

  6. moussa says:

    you are very good. i encourage you
    thanks

  7. azmie says:

    err…thanx, i guess…/:)

  8. H4RRY says:

    Check out Yakitate! Japan. You’ll laugh till you die…seriously.

  9. azmie says:

    erk…i dunno lar the “laugh till die” part…but i’ll check it out if it’s as you said…:)

  10. momosho yakuza says:

    Hei! Korang!
    Where ur guys download ark?? Iwant to download to!
    Tell me lar….

  11. azmie says:

    what you want to download actually? if it’s anime, usually we download using torrent…direct download is also available too…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p