• “Grin YM/MSN Smiley” Plugin

    Kali nih memang cukup pening…ntah aper-aper yang aku buat, baru ler boleh jalan smiley nih, dan sekali dijadikan”clickable” kat bahagian comments nun, aper yang aku buat… memula aku download dan activate plugin “YM/MSN smiley” yang bole didapati kat sini, pastuh winter lak bagi aku link ni untuk download plugin “Grin” tuh, pastuh aku modify laks coding plugin “Grin” tuh…and then aku buang sket smilies yang tak berguna dalam file imsmiley.php tuh (yang mana korang akan tau biler download “YM/MSN Smiley” tuh…)#:-S

3 Comments


  1. winter says:

    macam best je plugin ym/msn tu. kene try gak nih.. haper kater ko share terus yg ko dah modify tu.. ekekke. takyah pepening orang lain nak adjust kan ;))

  2. admin says:

    betul ker ko nak nih? nnt pening kepala laks…=P~

  3. winter says:

    bole selamberr :D

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p