• Anime List

    Cakap-cakap pasal anime list nih…aku pon nak share list aku gak B-)

      Samurai Deeper Kyo (Complete)
      Vision of Escaflowne (Complete)
      Trigun (Complete)
      Full Metal Alchemist (Complete)
      Inuyasha (Still Downloading)
      Gundam Seed Destiny (Downloaded to the latest ep)
      Saiyuki Reload (Complete)
      Bleach (Downloaded to the latest ep)
      Naruto (Downloaded to the latest ep )

      Update:
      Tenjou Tenge (Complete)
      Gundam Seed (Complete, dvd version…beli tuh :-p )

    Setakat nih itu jer ler yang aku teringat…:->

13 Comments


  1. winter says:

    mai la trade ngan aku B-)

  2. admin says:

    tunjuk ler list ko laks…;))

  3. winter says:

    anime list aku besepah skrg.. tak kemas lagi cd/dvd aku..kang dah kemas aku kasik. ;;)

  4. admin says:

    fuiyoo, bersepah…jeles aku…:o

  5. kumbeng says:

    err, nak download ko punya full metal alchemist buleh tak? baru nak start minat anime…:-))

  6. azmie says:

    download? aisey…aper kater ko beli jek dari aku…kekeke

  7. buzart_dzeta says:

    hai, aku pun nak list jgak! however aku nak tanya kat ko azmi. ko takder planning nak buat anime download colum? nampak berat kan. sekurang2 nya ada anime news pun cukup, tambah ngan anime preview pasti menarik perhatian penggemar anime dr negara matahari terbit!

    gundam seed anime series
    gundam seed SE.
    gundam 0080: war in the pocket
    gundam 08th team
    gundam wing anime series
    gundam wing SE: endless waltz

    witch hunter robin
    patlabor anime series
    patlabor THE MOVIE (I, II & III)
    ninja resurrection (ep1 prolog)
    SAIKANO
    macross plus
    street fighter ALPHA
    neon genesis evangelion THE MOVIE
    BLOOD the last vampire
    “you are under arrest”
    saiyuki THE MOVIE (I & II)
    blue submarine no.6
    araiso school executive committy

    nak cari info, layari http://animenation.com , http://animenfo.com

    bye~

  8. azmie says:

    hmm…aku nih tak baper terer sgt kalu nak review nih…maybe secara kecil-kecilan bole ler…

    yg gundam tuh pon aku cumer ader seed ngan destiny ajer…:senyum

  9. hapeace says:

    dude.. nak trade anime ngan aku? ni list aku. http://www.geocities.com/fyzzot/animelist.htm

  10. hapeace says:

    sorry.. kalau double post.

    dude..
    nak trade anime ngan aku?
    ni list anime aku

  11. azmie says:

    fuiyoo…banyak giler koleksi anime ko…ko simpan lagi ker file2 dier tu?

  12. taswim says:

    gundam…..sesaper ader jumpe website gundam …contact me taswim_5@yahoo.com……:d:o:-?

  13. azmie says:

    gundam aper tu? ada byk jenis, gundam seed, seed destiny, wing, yg terbaru pon ader tapi tak ingat nama dier…:d

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p