Al kisah… tersebut ler sejarah tentang telepon berkamera nih, pada asalnya ianya milik abang aku, yang handphone sebelomnye iaitu nokia 3310, telah menjadi “cokia”, lalu dia membuat keputusan untuk membeli handphone baru, alang-alang dah baru tuh, biar ler yang ter “latest”, dari situlah bermula lah kewujudan handphone motorola v690 dalam idup dier…tapi lama-kelamaan (lama tuh tak lama ler sangat, dalam baper hari jek) dia merasakan agak susah untuk mengendalikan handphone tersebut (susah nak bersms…padahal tak ler susah maner), dan akhirnya dia menurunkan handphone tersebut kepada aku…semenjak dari itu, bermacam-macam perkara aku buat, seperti mengaktifkan GPRS, ber MMS dan yang paling utama, berfotografi…tapi sampai sekarang aku masih tak dapat masukkan gambo dari handphone ker PC, sebabnya, tader CD driver untuk display gambo tersebut (not in my possession ler), dan CD tuh laks, terletak dalam PC yang dah tak bole idup…(motherboard hangus, tatau sebab aper), bagus kan? kebetulan laks mende-mende nih nak terjadi….

So, persoalan telah terjawab, sampai biler baru bole tengok gambo dalam PC? sampai abang aku ader cukup duit untuk beli motherboard baru (which is – FOREVER!!!), dan tengok apa-apa laie kerosakan lain kat PC, bagi PC tuh idup dulu and then baru bole keluarkan CD driver handphone tuh dari pemacu CD-ROM PC tuh (susah sangat bukak secara manual jerk)…

Another thing…got an email this morning…

Hello Valued Customer,

You registered the following domain name through Developers Network
Domain Investigator which is coming up for renewal soon:

azmie.net: Expires on Sat, 25 Dec 2004

To stay as the owner of your valuable domain, you must renew the domain before it expires. If you choose not to renew your domain name, your expired registration will be purged from the domain registry and someone else could register the domain name.

To renew the above domain, please visit our web site at http://www.domaininvestigator.com/renew and login to renew your
domain.

The renewal price is $9.95 (US) for one year for .com, .net, and .org domains, which includes all administrative and registration fees. You will receive a confirmation e-mail as soon as the renewal is complete. Please allow a few hours for the renewal to be processed and your expiry date updated. You can check your renewal after it is made by going to http://whois.developersnetwork.com and entering your domain name in the box provided. Your renewal may not appear on other parts of the internet for 24 to 48 hours.

Should you have any questions or problems, please visit
http://support.developersnetwork.com and submit a support ticket and we will contact you as soon as possible.

As part of your domain name purchase we are offering two months of FREE Web Hosting services through our partner Canada Web Hosting (http://www.canadawebhosting.com). Use the discount code DN87539 when you order online at http://my.canadawebhosting.com/order so that you can receive the two bonus months.

IMPORTANT NOTE:
You might receive reminder e-mails or regular mail from other companies alerting you it’s time to renew. Please be aware that we are Domain Investigator and do not authorize these companies to solicit you to renew through their services. If you choose to renew through them, they can charge you upwards of $35US for a one year renewal and other services that you have with us will no longer work.

We cannot reimburse you, should you renew with any company other than us. To get the low $9.95 (US) pricing, be sure to go to http://www.domaininvestigator.com/renew

Once again, thank you for choosing DevelopersNetwork.com for your domain needs. We look forward to serving you in the future.

Best regards,

Customer Service Department
DomainInvestigator.com
Part of the DevelopersNetwork.com

Secara ringkasnya, aku dah start kena bayar nak maintain domain aku nih…aku pon dah tak ingat baper ringgit, but kalau tak silap dalam RM100 lebih…expire dalam 25 Disember setiap tahun, lebih kurang sebulan laie ler…nih yang leceh sket, duit kat bank dah surut….kalau lambat bayar, nanti orang lain cekup laks domain name aku nanti…arghh!!! bills bills bills…teringin laks nak dengo lagu Destiny’s Child yang lamer tuh….B-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p