• cat fight

    cat fight
     

    uhuhu, caught this picture about a week ago, found it rather interesting, so I added some touch ups to it…sebenonyer depa nih tengah nak gado…kebetulan laks aku ader kat situ, so cepat-cepat amek digicam nak snap pics…kucing belah kiri tuh kucing aku, yang kanan laks ntah kucing maner, berani sungguh hendak bertarung dengan kucing aku…so bermula ler pertarungan bunyi (kucing gado kan slalu bunyi dulu), dan suara kucing aku ternyata lebih kuat dan macho berbanding kucing laie satu tuh…tapi yang kelaka nyer ending dier…lepas aku tangkap gambo nih, sampai berlaga kepala tuh kucing 2 ekor tuh…memang dah diambang nak bertarung dah…tapi last-last end camtuh jerk, takder gado pon, memasing belah cenggitu jerk…aku pon gelak ler sendirian (orang lain lalu-lalang mesti ingat aku nih kiok sket pasai ketawa tengok kucing-kucing tuh)…

    Oh yeah, baru install norton 2005, tadi, dari segi kegunaan dier, aku rasa laie baik dari 2004, sesaper yang penah guner yg norton 2004 tuh memang tau ler, a bit leceh sket, especially biler install ataupon extracting files, well guess what, yang norton 2005 tuh dah tader dah mende camtuh…(itupon member aku cakap ler, aku baru jek install, so tatau ler masih ader kekurangan tuh kat yang latest version nih…)

    And by the way, konvo aku dah nak dekat dah nih, duit pon setel dah bayo rm400 (mahal!!! cekik darah!!!), senin depan nih angkat baju konvo, maybe beli konvo paper bag spesel satu (patutnyer bagi free jerk, dah bayo mahal rm400 tuh!!!), simpan barang-barang dalam tuh…insya-Allah more updates after the convocation robe pickup…

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p