• busy week

    Thanx for tagging druedana, alang-alang aku nak update blog nih, aku tulis kat sini jerler sebagai reply kat ko…

    Minggu nih memang aku busy sket, awal bulan september nih penoh ngan macam-macam keje, rabu lepas aku kene gie buat student clearance kat kampus aku, settle bab finance, academic affairs, security department dan juga library….naik turun bangunan 4-5 kali, baru aku tau diorang dah buatkan clearance tuh, buat penat aku jerk…anyways expected to receive an invitation letter by next week, tak sempat laks aku tanyer camner preparation untuk graduation day tuh, misalnyer cam baju graduation, setau aku kene bayo dalam rm300 sebagai cagaran in case aku hilangkan baju tuh (terpikir laks nak buat rete, biar burn duit 300 tuh), dan camner transpot nak gie ke tempat graduation tuh…memacam laie ler yang rasa musykil, plan nak gie laie unitar dalam minggu depan nih…

    Petang tuh laks aku temankan orang gi beli printer, cadangnyer seblom tuh nak beli katrij jerk, maner tau rege katrij tuh lebih kurang sama rege ngan satu printer baru, so alang-alang tuh terus angkut yang baru jerler, laie pon printer yang lamer tuh pon dah obsolete, tak laku, tak jual kat pasaran…kira kuno ler…

    Last 2 days ago laks aku hanto mak aku gie hospital mata tun hussein onn, sebab mata dier ader something wrong, katanyer ader selaput menyebabkan penglihatan tak jelas (mungkin cataract kot), check ngan doktor kata kene buat laser operation, so proceed ler hari tuh gaks, tau tau bil dapat dalam rm500+!!!…tapi taperler, demi mak aku, bayo jerler (pakai kad kredit dier…kekeke), ader appointment laie dalam bulan depan nanti…harap-harap tader ler kene charge memahal laie…

    That’s bout it…

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p