• lazy

    Semenjak dua menjak nih jarang laks nak update blog, faktor cuaca panas, dan juga MALAS telah menguasai diri…hehehe, dan betul cakap wizurai, situasi aku sekarang nih banyak tido, sementara mencarik lobang keje nih (*sedih)…to tell you the truth, aku ader usyar satu keje nih, sebagai technician, tapi dier nak tengok skill aku dulu, soh buat satu webby, dan pastuh dari situ dier akan evaluate (tapi aku tak start buat laie)…begitu ler jalan citernyer…

    malam seblom merdeka nih, cam bese ler, seperti tahun-tahun yang lepas sepanjang idup aku selama 22 tahun, iaitu dok umah, tengok tv jerk, tader ler nak gie maner-maner pon…laie pon tepat kol 12 aku dah dalam slumberland pon…:P dan aku nak ucapkan SELAMAT HARI MERDEKA yg ke 47, kepada sumer blogger yang mengenali diri aku (secara nyata ataupon online)…:D

    Now, proceed with next story…

    UNITAR will hold its 4th Convocation Ceremony and Dinner on 1 and 2 October 2004.
    The Convocation Ceremony will be held as per details:
    Day, Date: Saturday, 2 October 2004
    Venue: Grand Ballroom, Renaissance Hotel, Kuala Lumpur
    Time: 0800 – 1300

    The Dinner will be held as per details:
    Day, Date: Friday, 1 October 2004
    Venue: Singgahsana Hotel, Petaling Jaya
    Time: 2000 – 2230

    aku dah dapat email nih dalam minggu lepas dah, mengenai konvokesyen yang ke 4 UNITAR, dan nama aku pon antara yang telah tersenarai dalam senarai graduan, dan kini cuma yang aku perlu buat, mengisi borang “student clearance” (yang baru aku tau kejap tadi akan kewujudannye) sebagai prosedur sebelom surat jemputan ke konvo di hantar terus di depan rumah aku….

    aku nih tak pandai mengayat sangat, tapi kalu korang ader maser terluang, bole ler gi ker hotel renaissance kat KL masa hari konvo tuh nanti, itupon kalu sudiler…bab nak kenal orang tuh korang carik ler sorang mamat yang agak-agak hensem macho tampan bergaya, ituler aku…kekekeke *kidding..aper-aper hal contact aku by this number 0162287053/0123615401…2-2 nombor aku nyer…just drop a call would be nice also…okies

    (and btw, ntah naper tetiba ader surat dari UNITAR sampai kat umah pagi tadi…aku ingat surat invitation, ghupenyer exam results…nasib baik result power…hehehe)

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p