Aku baru saja officially berhenti keje ari nih, i know, i know, mesti korang pikir aku nih malas buat keje ler aper ler, baru baper ari dah tak tahan ler, not up to the challenge ler. But hey, personally I think that this job is really not suitable for me, I’m more to indoor jobs, like office work, this previous job was an outdoor work, going from places to places. Kene menapak tau, keje non stop from morning until 7pm… and this is way great for a person like me to handle (iyerler, i’m fat, and ugly too). Sekarang nih aku tengah usyar keje lain laks, and this time, an office job ler, no more outdoor work, serik beb…

But hey, sekurang-kurangnyer aku merasa gak cabaran buat keje cengginih, kirenyer membanting tulang siang ker malam, dan baru aku tau betapa susahnyer buat keje camnih, biler tengok orang yang senasib dengan aku, rasa kesian gaks…

PS: nak tau keje aku per? tekaler….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p