• letih

    This weekend….very tiring….ntah naper, ngan cuaca sejuknyer the whole day, aku pon asek rasa ngantuk memanjang, dan asek terlentok jerk…sampai citer katun feveret pon terlepas tengok…(yeah, aku nih minat giler katun…). PC Fair pon tak gie, rasa malas sangat, ditambah lagi ngan kesengkekan aku…tader sebab aku nak memenatkan diri nak usyar barang kat saner…prinsip aku, kalu dah tader duit, nak jalan pon malas, baik dok umah tengok tv jerk…kalu nak keluar tuh mesti beli at least satu barang…baru bole….

    tadi tengok citer GTO (first time tengok) kat 8TV, aku ingatkan citer pasai racing cam initial D ker, ghupenyer GTO tuh stands for Great Teacher Onizuka (kalu tak silap eja namer dier ler)…bole tahan citer dier, ala-ala lukisan cam slamdunk… kira berbaloi untuk ditengok lain kali…

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p