• special day

    Huhu, hari nih tader aper2 spesel, walaupon ari nih ari “spesel” aku… just gie unitar, hantar resume kat HR, pastuh terus tanyer duit gaji keje part time ari tuh, diorang kater besok insya Allah dapatler…tapi aper2 hal call dulu, kalu tak buat bazir duit minyak gie unitar jerk…pastuh gie jumper member kat library jap, and then gie giant nak usyar satu barang tuh…

    balik umah, gie ict centre, try solve problem network computer dier, ghupenyer setting dier abes lari, nak kene configure balik, alhamdulillah ader ler 2-3 bijik yang dah kembali operational..

    tapi seblom tuh aku tolong bersihkan kolam air terjun kat centre tuh, kesian, banyak ikan mati, akibat perbuatan dajal bebudak berperangai cam setan, tak gheti nak menghargai keringat orang yang beli ikan yang juga membantu mengusahakan lanskap persekitaran kawasan tuh…that’s all :D

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p