• my part time job

    Hari nih dah masuk ari ketiga aku keje, FYI, aku keje part time telemarketing jek kat kampus aku, sempoi kan? description….telepon student lepasan SPM yang bakal menjadi student UNITAR ..antara ayat-ayat yang koman…

    Aku:Hello, assalamualaikum/good morning/afternoon, bole saya cakap ngan si polan?
    Student: Jawab Salam – yer saya si polan tuh
    Aku:TAHNIAH!!!, anda dengan ini telah menerima tawaran untuk melanjutkan pengajian anda di UNITAR, sekarang nih kami nak tau, adakah saudara/saudari berminat untuk belajar di UNITAR??
    If Answer = yes,
    then

    Aku: OK kami akan hantar offer letter kepada anda, ia akan sampai dalam masa seminggu atau lebih, sekali lagi TAHNIAH!!! untuk anda, terima kasih…

    else

    OK kiranya anda tidak berminat la yek? takper, terima kasih…

    ianya berterusan dari pukul 9 am hinggaler ker 6 pm…setakat nih dah lebih 500 call aku buat….rasa besar laks contribution aku untuk UNITAR…idup UNITAR!!! :-D

6 Comments


  1. shahrul says:

    macam mane wat keje tu?
    boleh aku join x?
    aku tgh cari part time ni

  2. azmie says:

    huk oloh entry ni dibuat 2 tahun lepas ler…dah sah konpem tamat dah part time tuh…/:)

  3. azurt says:

    ahahah… adesss.. aku pun baru terpikir nak buat keje part time nih.. eheheh.. tapi… aisehhh.. dah telambabt setaun la pulaks.. :-??

  4. azmie says:

    cet perli aku ker aper ni? :(

  5. azurt says:

    mane ade aku perli ko la… aku mmg nak pegi cari duit lebih lagi, tapi bile tgk ko kate si shahrul tu dah lambat 2 tahun, buatkan aku frust la jugak (d samping tu, turut tegelak bace balik komen aku sendiri.. =)) )

  6. azmie says:

    awat nk carik keje part time ni? earn extra income ker? bape ek salary ko keje kat TM tu?

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p