• ribut

    Wow!!!, subhanallah, kuasa tuhan, td maser dlm perjalanan balik ke Serdang, langit gelap cam dah nak malam, baru kol 5 petang time tuh, terlintas laks dalam kepala otak… ingatkan raja naga turun nak tunaikan hajat…kekeke gurau…nak hujan ler…kene pulak ader angin kuat, langsung tak nampak jalan, pulak kete aku air cond tanak hidup, astaga, TAK NAMPAK JALAN LANGSUNG!!!, jenoh aku ngelap cermin….terasa laks cam orang tua yang mengalami masalah penglihatan (rabun) bawak kete…

    dah tu balik ikut old klang road, kan penoh ngan blok plastik dok tepi jalan, abes berterabur gara-gara kene tiup angin kuat, aper laie, korang bayangkan ler

    aircond tak idup + ngelap cermin + hujan lebat + jalan berselerak ngan blok plastik = ??? …DUGAAN!!!

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p