• a trip to clinic…etc

    Semalam me older bro jatuh sakit, gastrik sudden attack, terus bawak gie jumper clinic doctor, kene warning suruh gie hospital utk buat endoskop check dlm perut dier, in case for ulser, gastrik yg teruk mmg bole menyebabkan ulser, dan seterusnyer kanser perut. FYI, dier nih mmg hantu coke, pagi petang siang malam coke memanjang, aku dulu pon kuat minum coke, tp sekarang dah kurang, aper sebab? takleh bgtau…anyways so kene ler carik maser sesuai hanto dier gie hospital, cadang nak gi government nyer, tapi aku rasa mesti kene tunggu berbulan-bulan, baru dpt appointment, kene booking dulu…can’t wait that long, risau nanti makin teruk penyakitnyer.

    Anyways after went back from clinic, ader ler sorang cina kawan baik abang aku datang, kawan baik bukan aper, jual CD Pirate, kunun melawat ler sambil promote citer2 besh, so angkut ler citer van helsing ngan kill bill 2, tanyer citer shrek 2 ngan day after tomorrow, dier kater takder laie, pasai belom tayang laie…

    Ari nih laks went to college jap, sajer surf internet 2-3 jam, kat umah internet hampeh…pastuh…….nothin special though…

    Tomorrow planning to go to Bangi, gie kedai telekom ,register line baru untuk rumah aku (kat serdang, second house), line lamer orang dulu (penyewa) tak bayo, kene potong, memang menyusahkan orang, menyemak rumah aku jer ngan bil, notice & surat peguam orang tuh…..and then biler dah siap register line baru, bermula ler proses untuk menginstall STREAMYX…512… hahahahahahahahaha >:)

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p