• today’s story

    Today went to 2hr CC in old town PJ early in the morning (0730 hours) dengan member-member dr komuniti ICT, plan nak surf dlm sejam gitu, sebab nak balik cepat tengok citer DBZ… so aku bawakler thumbdrive, kunun nak download ler memacam lagu-lagu yg baru, skali tengok-tengok, pc tuh usb port tak function, so tanyer ler mamat jaga kaunter, dier cakap tatau, tokei dah set camtuh, aku ader try godek-godek, tp system policy restrict laks, hampehs… even cd drive pon tader, mmg rasa frust sket ler, patutnyer sumer tuh mestiler ader kat setiap pc dlm CC, baru ler convenient…

    Dah abes sejam, tungguler sorang member tuh nak ikut aku balik, tunggu punyer tunggu, ghupenyer dier register 2 jam, geram tol, dah cakap nak balik kol 9-930, yg dier pi register 2 jam tuh buat aper? tuh pon biler aku cakap nak balik, siap pujuk rayu suruh stay, last-last fed up, aku cakap ngan dier balik ler ngan member-member yg lain tuh (kitaorang group of 4 people, another 2 plan nak main 4 jam pastuh balik sendirik naik bas), terus aku blah jerk…no mercy…kekeke…kalu ikut cakap budak tuh, waste my valuable time, and gerenti miss citer DBZ and other anime yg sewaktu ngannyer…

    Added another poll, berkaitan ngan american idol, satu laie penilaian yg cukup tidak memuaskan hati oleh rakyat amerika, dlm 8TV arinih, La Toya London telah disingkirkan (sebenonyer awal-awal laie aku dah tau, ader kuar dlm MSN news), dier dan Fantasia berada dlm bottom two list, manakala Jasmine and Diana selamat, sebenonyer aku tak baper suka sangat ngan diorang berdua tuh (Jasmine ngan Diana) sebab ader maser persembahan diorang kurang memuaskan, tapi bole terlepas ke peringkat seterusnya, La Toya London sepatutnyer selamat dan Jasmine spatutner kene singkir, even judge Randy Jackson pon rasa kecewa….Diana laks memang tak puas hati masa dier buat persembahan nyanyi lagu celine dion-my heart will go on tuh, bagi aku memang tak sesuai, tapi still terselamat gaks…aku rasa time tuh John Peter Lewis aka JPL yg kene singkir….fuishh…kalu nak diikutkan banyak laie nak citer pendapat aku mengenai Idol nih…waiting to hear your comments :D

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p