• cuti-cuti

    Cuti 2 hari, sementara menunggu presentation (hampeh) hari Jumaat nih, dlm kol 3 ptg, itu pon tak baper confirm laie, tatau ler, aku ingat kalu still tader gaks, biar dier tengok sendirik jerk, takyah present present…iyerler, orang lain dah cuti, aku laks yg dok melekat kat unitar laie…hampeh betul…

    Semalam tukar meter kereta pegueot aku ngan meter lain, meter yg lamer tuh slek sket, minyak petrol, temperature tak jalan, masalah ni dah lamer, dlm 4-5 bulan gakler, selamber jerk drive tatau level temperature ngan minyak petrol baper, so ari2 ler kene check air kat spare tank ngan radiator, utk masalah minyak laks, aku selamber drive, sampai ler lampu reserve nyala, tang tuh baru aku tau minyak petrol dah nak abes, so kira nasib baik ler lampu reserve still jalan…. so dah dpt spare part dr kereta lain…aper laie, tuko ler, nasib baik ler ok, tader masalah…cumer ader slek sket tang mentol…(mentol dier susah nak carik, tak macam mentol bese)…

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p