• postponed

    Nih yg aku angin nih, kater ader presentation ari senin, kene dtg pepagi…last-last, prof laks cuti, tangguh ler present ke besoknyer…TANGGUH lagi…aku dah naik bosan ngan org atasan nih, langsung tak menepati janji, biler request nak buat presentation, kene set appointment, jadual dulu kunun, last-last biler dah tiba masa, asek tader jerk, cuti ler, meeting ler, outstation ler….besok aku nak ajo depa, biar aku dtg lambat-lambat laks, biar depa tunggu aku, reverse laks….pk ler, aku dtg pepagi buta, nak carik parking satu hal, takleh parking suka suki, nnt tak pasal-pasal rm50 melayang, pastuh nak menapak laie ke office, ngan beg laptop & file yg berat nyer bole tahan berat gakler…pastuh dpt tau yg org yg sepatutnyer tgk presentation aku tuh takder…kan angin tuh, dah ler tuh, ditambah tiap-tiap hari aku buat mende nih, selama 8 bulan tau…utk menyiapkan projek nih (nih aku tak kesah sgt)…harap-harapler sgt, besok takkan jadik perkara yg sama cam hari nih…coz aku mmg dah tak tahan sgt nih….

    Updated!!!

    Just got this from one of my fellow blogger’s site, kinda interesting though…got to do with harry potter kinda stuffs…

    This is what i get…

    Congratulations on making Ravenclaw!

    Well you’re one smart little cookie, aren’t you? You’re wise and clever, and just love to use your wit and learning to your advantage, and sometimes even the disadvantage of others. Well, you nerd, there IS a world outside of that copy of ‘Hogwarts: A History’, ya know.. Oh don’t worry! We all know you’re special. You’re just a naturally good learner, right? *mummble mummble* Not too much is known about your house right now.. Wow! You’re not only intellegent, you’re also an enigma!

    i'm in ravenclaw!
    be sorted @ nimbo.net

    Me a Ravenclaw?, hmmm, it’s ok (although in mind i prefer gryffindor..hehe)

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p