• GEN2 vs Kancil

    Arghh!!!, system buek hal last minute nih, dah ler kelam kabut siapkan report nih, system laks buat onar…but still can manage it, harap2 ler sempat siap by the end of this week…

    anyways, terkezut ader org hanto email kat aku, ader 2 gambo, bukan gambo lucah tau, ehehehe, siler lihat gambo dibawah…

    korang tau kete aper tuh? GEN 2 tuh beb, langgo ngan kancil, kisahnyer begini
    Kemalangan ni berlaku betul2 di hadapan rumah salah sorg kwn baik member nih (yg hanto email nih kot ler) di Damansara Perdana. Gen-2 tu dlm pjalanan untuk dhantar kpd customernye. mamat dlm gmbar kedua yg bdiri sblh Gen-2 tu la salesman nye

    camner nih? kancil langgo GEN 2, GEN 2 laks yg teruk, kancil tuh sket jerk rosaknyer…so sesaper yg merupakan first buyer, pikir dulu sebelom buang, oopss, beli #-O

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p