• takziah

    Aiii…balik2 keje petang td, bapak aku bgtau aku, sorang customer bapak aku (bapak aku nih bukak bengkel kete, mekanik ler, more info, maner tau nak repair kete ker, ehehehehe visit http://www.spareparts.com.my/ramlymotor ) meninggal dunia, akibat eksiden, arwah tuh keje driver teksi, maser tuh dier dok tukar tayar kete kat tepi jalan, pastuh poomm kene langgo ngan kete…ituler bahaya kalu berhenti kete kat tepi jalan nih, tak kira ler ader emergency lane ker idak, mentality drivers nih, kalu ade ruang sket, itu pon diorang rembat nak lalu…mmg hampeh betol…anyways, ucapan takziah buat isteri arwah, dan sama2 ler kiter sedekahkan surah al fatihah…amin

    Updated!!!
    bole laks ari nih aku takleh masuk lab, kad aku takleh pakai, access denied, hampeh betol, nasib baik ler ader pintu lain, tapi kene naik turun bangunan ler, lagipon pintu laie satu tuh sentiasa terkunci, so kalu nak masuk, kene make sure ader org dr dalam yg leh tlg bukakkan ler…nasib baik ler minah sepraktikal ngan aku mai awal2 pagi, takler susah sgt nak masuk :-D

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p