• Back from kampung

    Haiiiiiiiii…just got back from kampung, perak nun, visiting me grandma, sakit, dah 2-3 hari gakler…sian dier, takleh nak bangun, terpaksa papah dier gi klinik, doktor kater takleh wat, kene gi spital gaks…nenek aku mengalami masalah penyakit kencing manis and darah tinggi, darah stakat nih ok ler, tp kencing tuh problem sket, so kene wat rawatan insulin kat spital…mak aku biler dengo jer adek dier kater tok pompuan (in this case kire mak, mak akuler) saket, teruih menangis, dah ler mak aku demam time tuh, biler dpt tau, lagi bertambah2 demam dier, tuh pasal balik kampung tuh..me drive..alhamdulillah skrg nih me grandma dah beransur ok, and yg seblom nih dier mmg takut nak gi spital, lepas dpt nasihat dr mak aku dan adek beradek yg lain, akhirnyer dier pon stuju nak gi, tatau ler biler dier nak gi, by that time, me and me mother already on the way back home to PJ

    on the way back, singgah kat hentian ladang bikam at PLUS highway, tak tahan nak buang air, biler abes nak tuju ke kereta, terserempak sorang minah baru turun bas ekspres, skali member unitar ghupernyer, kenal rupa jerk, tp tatau namer, intro ler kat situ…ehehehe

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p