• old pal, my junior

    Wewewewe semalam lepas taruk tiket parking kat kete aku, dlm perjalanan gi office balik, ternampak ler satu couple nih jalan balik dr GIANT, aku tgk muker mamat tuh cam biaser tgk, last2 dier pon pandang slek gak kat aku. ghupenyer, member lamer time skolah dulu, 4 tahun tak jumper. dier tuh junior aku maser kat asrama dulu, skrg dah kat UITM shah alam, skali tgk mmg dah beza, siap bela rambut ngan janggut ciput laie. dtg kelana jaya semata2 nak gi GIANT. dr kampung tuh (kat Tg Karang), iyerler diorang kan tgh cuti 3 bulan. kire berhikmah gakler GIANT opening tuh, dpt jumper member lamer ehehe…ceh, gambo tader nak tunjuk laks, tak scan laie…taper nnt aku scan tunjukkan gambo dier time skolah dulu…

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p