• buli

    Rabu lepas tgk citer BULI, gi ngan member lepas amek IC baru, memula yg pegi 3 orang jerk, pastuh ader lagi 3 (minah) orang nak ikut, berjaya menghasut diorang dr masuk office buat project diorang…wakaka. maser sampai kat pyramid tuh, fuisshh ramai giler manusia berkeliaran kat sana, al maklum ler, kan cuti skolah time tuh, nasib baik time beratur line tak panjang langsung, tp biler nak beli tiket, seat yg besh2 sumer dah dibeli, tinggal 3 row depan jerk, argghh kene melangutler gamaknyer nih…tak kesah ler, lambat masuk wayang dlm 10 minit, gara2 member lain lambat bertolak…tensen, masuk2 seat kitaorang org lain amek, aper lg, taram seat org gakler, biler org tanyer, selamber jer cakap dokler kat maner2, seat kitaorang pon org amek gaks…kene ler bertolak ansur, gado2 nnt tak dpt tgk wayang laks

    citer tuh leh tahan lawak gakler, especially time ac mizal berlakon jadik org jahat…tamau citer banyak2, nnt korang hilang suspen laks, aper2 hal, citer nih baloi utk ditengok…

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p