• new specs

    Aku buat spek mate baru petang td, nak kater murah tuh, dlm rm220, multicoat siap tinted grey 10% laie, aku rasa reasonable, besok siap, dlm kol 10 aku akan mai unitar amek, dah lamer gak tak buat eye check, dalam 2 tahun gakler, itu pasai aku pk baik aku buat sementara ader promotion nih…

    ader event yg luper aku citer, ahad lepas, kat tempat aku, Pusat ICT aderkan Hari Terbuka (ala, aku citer kat dlm shoutbox tuh, yg hanya aku sorang jerk yg slalu visit ;-) , aku pon ader jawatan dlm ICT tuh, tapi takderler aktif sgt, memula dulu cumer AJK tambahan jer, pastuh aku dinaikkan pangkat, aku sendirik pon tatau, aku jadik aper ntah, pemeriksa kebende ntah, wutever pon, macam2 aktiviti diadakan, pertandingan komputer (aku judge, ehehe), carom, congkak, sahiba, mewarna, masuk bola dlm jaringan, sajak, pidato dll…kire aktiviti tahunan ler nih


    hadiah yg ditawarkan, walaupon tak seberapa mana, tp mmg berbaloi utk dimenangi ler, misalnyer pertandingan komputer (membuat kad jemputan), nak masuk pertandingan bayo cumer rm2 jerk, takler mahal maner, tambah laie, tak ramai yg masuk, so possibility nak menang tinggi, itupon kalu ko terer dlm bab design ler, kalu tak menang pon, still dpt saguhati, ha…kan berbaloi tuh…:-D


    peserta pertandingan kebanyakan orang situ jer (orang kampung/taman medan & taman dato’ harun – ala tempat org kene sembelih tuh..ehehe) tp kalu nak diikutkan, org luar pon bole join, menambahkan kemeriahan laie, aku pon kalu bole nak masuk pertandingan gaks, tapi apakan daya, AJK takleh terlibat…ehehe, disamping menjadi hakim pertandingan komputer, aku gak jadi hakim pertandingan mewarna utk kanak-kanak tadika 5&6 tahun, kire aku pilih yg maner paling cantikler…


    oopss, luper nak bgtau, time tuh aku exam petang tau, dlm kol 3, so aku manage kan masa pagi aku utk pertandingan tuh, sampai kol 11 pagi, biler dah selesai sumer pertandingan yg aku jaga, aku pilih pemenang-pemenang, gi amek nasi sebungkus ngan air mineral, melantak jap pastuh terus mandi, bersiap nak gi exam dlm kol 12, iyerler pegi awal2 leh study last minute seblom exam


    pastuh lampu jalan kat area rumah aku tak idup laks malam tuh, sampai la nih, dah tepon mppj, soh pebetulkan, tapi batang idung diorang pon tak nampak, alangkah hampeh sehampehnyer, biler malam, tak nampak sepatah haram pon, nasib baik ler ader cahaya sket dr lampu koridor and papan tanda bercahaya…ntah aperler diorang nih, camner ler nak dpt undi dr aku, mintak soh buat perkara camnih pon takleh nak buat…

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p